zajedno Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (216)

ovo je istina Sarajeva...dozivio sam to licno...samo video nadzor,kamere su spas za nevine gradjane...

Razgovarat ce o ekonomskom razvoju Srbije i RS

Cestitamo pobjedu u Posavskom kantonu...Vi ste nagradili stranku-HDZ_ koja vas je devedesetih svojom politikom iselila sa vasih posjeda,domova... iz vase domovine Tu nema sta da se komentarise

sklanjajte ovu nakazu i budaletinu sa veseg portala

PoCATOM--- vrlo pakostan komentar..podrzavas agresora suverene drzave...sta da tebi covjek pozeli,daj boze da nebudes imao novca da platis grijanje jer si ti zagovornik nacionalistickih stranki u BiH.

Isprani mozgovi...odazovite se mobilizaciji i dozivite rat i strahote...to vam je najbolja terapija za fasisticku,nacionalisticku politiku koju podrzavate,naravno ako prezivite..

veoma malo,treba ih kazniti za sve prevare....

ljiljani su simbol grba i zastave srednjovjekovne Bosne i Hercegovine.... i simbol odbrane Bosne i Hercegovine od agresora protiv suverene drzave Bosne i Hercegovine...

divno -nasih dobrih Bosanaca i Hercegovaca kako u domovini tako i u inostranstvu..

Gorice,ljepotice...tata ti se opet vraca na imanje,mora se od necega zivjeti,zar ne...

Kakva je to religija,to nema nista sa tim...biblija je pocrvenila od sramote... To vam jos jednom govori o nacionalizmu i veze postojece politike sa vjerskim službenicima. Ratni zlocinac Seselj...odlikpvanje. Ima li to ikakvom morala,tesko je komentarisati.

Pitaju su naravno.. Ako drukcije mislite a vi napravite ekipu iz Laktasa..koja ce predstavljati Laktase.. BIH ne podrzava nikakve agresore.

Pitaju su naravno.. Ako drukcije mislite a vi napravite ekipu iz Laktasa..koja ce predstavljati Laktase.. BIH ne podrzava nikakve agresore.

Znaju Turci ko im je najblizi po genima..Nemamo mi nista protiv..mi smo postali od bogumila i samo smo vremenom poprimili razlicite religije..Bosnjaci su autotohni narod ,a BiH zemlja svih nas koju je volimo i koji smo ponosni da zivimo u njoj.

Bravo Daniel...mozda ce neki razumjeti i konacno shvatiti sta Turska i njen predsjednik znace za BiH..

Zemlja koja nestaje

prije 6 mjeseci

E to vam je istina,kome takva zemlja i kriminal odgovara..odlaze posteni,obrazovani i oni koji nam mogu promjeniti stvarnost i uvesti zemlju u neku buducnost...nekada zbog toga sto su istjerani a danas vlastitom odlukom prema sigurnosti...oktobarski izbori su mozda sansa bar za one razumne da zaustave iseljavanje...zar vam ne dostaju djeca,unuci,familija a prije svega domovina.

Dosao da dadne podrsku nacionalistima i nacionalistickim strankama..nije trebao ni dolaziti