simon-patrik-G094707 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (285)

Zrinjski krunisan prvakom

prije 10 mjeseci

Iskrene čestitke plemićima", bilo bi lijepo kada bi i na međunarodnoj sceni postigli dobre uspjehe. BiH nogomet je kvalitetan, šteta da je unutarnjim organizacijskim problemima preopterećen. Politika je zlo koje i šport razara.

Odgađanje obraćanja, samo po sebi nije problem, ali bojim se da će samo poslužiti kao dobivanje vremena i priprema za još jednu veliku Vučićevu laž. Vjerujem da je teško prodati narodu sve dosadašnje laži, a ovo obraćanje bi moglo biti, kažem ako ne bi bila još jedna "srpska laž", znak za ustrojavanje Srbije sa demokratskim svijetom. Ovo do sada je bilo loše i ljigavo, Srbija nije ni imala svog stava, Vučić je lagao svijet, svoj narod pa i SEBE. Problem je kako se izvući od svih tih silnih laži, siguran sam da ih neće tek tako progutati ni Rusi ni Kinezi, a Srbija je, u DUŽNIČKOM ROPSTVU. Lako i ubrzo mogu "kamatari" pokucati na vrata, no oni nisu milostivi niti humani. Takvih primjera ima danas jako puno, kineski i ruski "kamatari" su poznati po svojoj grubosti. Bojim se da je sada Vućko u situaciji da mora tražiti sredstva od EU i Njemačke kako bi vratio duhove u bocu. Interesira me reakcija Njemačke koja je i sama u Dreck-u, njihove prevare i laži su već poznate, biti će to poseban susret, vjerojatno tragikomičan.

Sa velikom uznemirenošću mogu tvrditi da su ovi medijatori apsolutno neorijentirani stvarnom situacijom u BiH pa se pitam kako i koliko oni stvarno mogu pomoći rješavanju problema u BiH? Gospodin govori o predstavnicima naroda pa spominje predstavnike srpskog, muslimanskog i "hrvatskog" naroda?! Kako ovo razumjeti, namjernom glupošću ili sramotnom istinom? Svatko drugi vidi predstavnike jednog srpskog i DVA predstavnika muslimanskog naroda, takav gospodin želi pomoći u rješavanju problema u BiH?!

Sve izborne prevare treba rigorozno kazniti, ali što je sa Srebrenicom sa Mostarom i drugim mjestima, hoće li i tamo netko odgovarati ili?

Izetbegovići su grobari države BiH, definitivno.

Nešto se događa, ali nešto radikalno. Nakupilo se prljavog veša pa ni alkohol više ne pomaže. Bolje će biti kada krenu sudski procesi i primjerene kazne, tek onda.

Previše je provociranja, nije to dobro.

@hidajeta-lokmic-FB090520 @ Može u tvoju ludu glavu.

@mehmedalija-mehic-FB054510 @ E sada si stvarno pretjerao, *koji svijet je naučio*? Nemoj molim te sa floskulama, svi su isto krivi, to nije točno! Zašto se krivci ne izvedu pred sud, tko to priječi, opet SVI? Evo konkretno, tko brani "doktoricu"?

@erol-djumisic-FB070240 @ Erol, ispričavam se, ali te uistinu ne razumijem. Daj nazovi činjenice imenom, čega se bojiš ili te je sram?

@Bosanskizmaj @ Da zna se i što želiš time reći, daj odgovori na pitanje i ne izvlači se?

@[email protected] Da, po običaju, bira se što kome najbolje odgovara, ali ipak ustrajati ću da saznam istinu pa opet pitam. *Sva trojica* nije odgovor. Kada se igrate građana, onda je jedan čovjek jedan glas, zare ne? Kako onda netko minoran sa 13%, kako vi građani tvrdite, može ISTO biti kriv? Da pojasnim, krivica se dijeli na TROJE, a pravo samo na JEDNO ili DVOJE, nije li to poznata formula koja je dokončala YU? Nadam se da ne želite i BiH dokončati i unakaziti?

@Bosanskizmaj @ TKO su ti *Bosanci*, a tko su komšije, pojasni nam ?

@mehmedalija-mehic-FB054510 @ Rado bih te pitao, TKO nanosi BiH najveću štetu, mislim koja osoba?

Čitam ove komentare, ovo je već rat, čitam i razumijem, svatko trlja samo svoje i pljuje po drugom, a interesantno, Muslimani pljuju po svima. Moram se pitati s KIM oni mogu zamisliti suživot, druga dva naroda ne mogu negirati, a to bez prestanka čine. To je objava rata SVIMA-nemuslimanima, kako to misle ostvariti, huškanjem na rat protiv svih nemuslimana? Po njihovom, NATO bi to trebao ostvariti, po Džaferoviću, NATO je garant za ostvarenje SVE-muslimanske države?! No ima još jedna dimenzija, Srbi ne žele EU, niti NATO pa se pitam tko bi to trebao ostvariti i kojom silom, Rusijom? E to isto neće ići, BiH neće sigurno biti druga Ukrajina, isto tako neće ni biti *Islamska država* Jedni i drugi što se tiče njihovih ideala, su u velikoj zabludi. Na kraju, meni nije jasno zašto su Muslimani protiv angažiranja Turske u traženju mirnog rješenja za miran suživot BiH naroda, zašto njima ne odgovara MIR, tko bi to trebao za njih da ratuje?

Citat " ..Varhelji: Zapadni Balkan napreduje na putu proširenja EU", svašta se da ovdje pročitati, ali OVO je stvarno maksimum.

Ljudi što se ovo događa, najveći Musliman nije na tim razgovorima, ima li to neko značenje? Muslimani imaju jednog člana u Predsjedništvu MANJE! Je li ONAJ, promijenio spol ili je prešao na kršćanstvo, moguće da je grozno pijan ili napušen, nešto tu ne štima:-)))

Ne znam, ali uopće ne vjerujem Bakirovoj propagandi i huškanju. Simptomatično je da baš on stalno poziva na rat, već u susretima sa dijasporom je otvoreno skupa sa poznatim ISIL-ovcima prizivao narod na rat. Ovome trezorašu treba dobro stati na rep. Mene samo čudi da USA i EU sve to mirno gledaju, jaka reakcija bi bila prijeko potrebna, U BIH je baš Bakir najveći ratni huškač, čudno je da i Muslimanski mediji šute, ZAŠTO?

Osobno razumijem odluku u Versailles-u, pozdravio bih također da se Ukrajini posebno pomogne u transformaciji i ispunjavanju uvjeta pristupa, ali naravno, procedura i pravila se moraju ispuniti. Isto tako bi me veselila slična odluka NATO-a, jer ovo sadašnje stanje nije dobro i treba tražiti bolja rješenja. Nadam se da će sve ovo potaći i opoziciju u Rusiji da aktivnije rade na sklanjanju ovog bolesnog krvoloka.