desimir-corluka-FB080213 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (146)

Ma stace im DUSAN VLAHOVIC, neka uizmu naseg "Dijamanta" Dzeku.

Utovljena BISERKA bi bila dobra za sapuna.

SEJDO, sta se dobro polokalo (popilo) kod PAPE.

VOJINE MIJATOVICU eno te ABDULAH SKAKA ceka sa makazama radi stucovanja tvihe cunare. Kad je mogao SEJDO KOMSIC mozes to i ti pa da konacno postanes legalni POTURCENI BALIJA

Pa ovaj Ambasador se otvoreno ruga i ismijava bosanske muslimane cuj: "Rješavanje dugotrajnih pitanja u Federaciji i implementacija izbornih standarda OSCE-a i EU ključni su koraci ka transparentnijoj i odgovornijoj BiH koja je čvrsto na putu ka EU" - saopćeno je iz ambasade Sjedinjenih Američkih Država. Pa sta treba da ocekuje bijedna BiH kad Turska kao svijetska velesila punih dvadeset godina ceka i ocekuje da postane kandidat za pristupanje u EU a nije jos napravilila a niti pocetnog koraka u tom "naretku" kao niti mizerna BiH koja je zadnja crna rupa u Europi. Jednostavno muslimani pa i ovi Turci-muslimani moraju da shvate da nemaju "prodju" u hriscanskoj Europi.

@azem-dananovic-FB120356 BALIJE-POTURICE stoljetni saveznici i saborci Svabama fasistima i NDH

@sejo-hajdarbeg-G053826 Sta od marve i hajvana ocekivati kao od ovog BASLIJE-POTURICE. Hajvan ostaje samo hajvan.

@sejo-hajdarbeg-G053826 Sta od ,arve i hajvana ocekivatgi kao od ovog BASLIJE-POTURICE. Hajvan ostaje samo hajvan.

@DANILO Ja sam HERCEGOVAC i tim se dicim. RVATICA me rodila mati. Ucila me moja mila mati kako se vole i brane (ako zatreba a kako izgleda trebat ce ponovo) HERCEG-BOSNA (ponosna) i Rrvati. ……….

@sabaheta-mjerica-FB073516 Fala Dragom ISUSU pa nisaPOTURICAm BALIJA-

Bravo AVAZ, ovo je udarna vijest dana.

Bravo AVAZ, ovo je udarna vijest dana.

Bravo AVAZ, ovo je udarna vijest dana.

Nakazo RAMIZE SALKICU, odmah da si vratio konju glavu koju si natakario, dosta si je nanosao i plasio dunjaluk.

ANATEMA – MIRKO SAROVIC, BRANISLAV BORENOVIC, VOJIN MIJATOVIC i svi cete zavrsit na stubu srama srpske izdajice, izrodi: GOVEDO VUKOTA, GEGULA MEKTIC, IVANIC, , BOSIC, CRNADAK, ALEKSANDRA PANDUROVIC, MIRO LAZOVIC, dr.pr MIRKO PEJANOVIC, JOVAN DIVLJAK, BOGIC BOGICEVIC, NEBOJSA VUKANOVIC, JELENA TRIVIC, DRASKO STANIVUKOVIC njihovi glavni pomagaci SLOBODAN VASKOVIC, DRAGAN BURSAC , SRDJAN PUHALO jos brojni srpski izdajnici stice vas bozija ANATEMA. Predali ste i prodali svoje duse i obraze, poturcenim BALIJAMA za udobne fotelje. Kukali jadani zar cete takvi jadani pred MILOSA i pred druge srpske vitezove.

@jaydeeandy-G023150 GURBETE ŠABANE turski kopiljane. Što lazeš da si Bosanac, jer ti si hercegovačka seljačina, GAČANIN-PODVELEŽAC koji je šljago u Mostar kao gunjaš i hurdekaš. Sikter, čistokrvni si BALIJA POTURICA a dočepo si se Amerike i otamo laješ i režiš. Sramota te je priznati da si Hercegovac srpskog porijekla. Neimo roda nit poroda.

RAMIZE SALKICU predugo si je nosao e sada vrati konju glavu.

RAMIZE SALKICU dosta si je predugo nosao e sada vrati konju glavu.

Veselite se VAZELINCI mizerne i duhovne FUKARE