abG032134 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 8 mjeseci

Komentari korisnika (346)

Kakav seronja. Ako je u temeljima bosanskog covjek, zasto onda prodaje te vakufe u Banja Luci

Ruska tvrdnja da se bore protiv nacista je kai i Srpska tvrdnja da se antifasisti bore protiv ustasa. U stvarnosti su i jednu i drugi nasljednici belogardejaca i cetnika.

Predrasude su relativna stvar. Ja mislim da doticna gospodja ima predrasude prema zenama.

Na broj ubijen djece u Sarajevu ima pravo samo sarajevska politika elita.

Potpuno ocisceni od ljudi koji su tu zivjeli.

@HEOTECAHZV grdno si se zajebao, nisam ja muslimani a ni Musliman. Taj nacin razmisljanja ce te na kraju od vesti u maticnu domovinu preko Drine.

Hehe spiunu ruski. Mi hocemo bosansku Republiku BiH u historijskim granicama kralja Tvrtka I.

Od kad se u Bosanskom jeziku strane rijeci pisu po Vuku? Ne upotrebljavhete srpsku gramatiku u bosanski novinama!!!!!!!!!!

Ja mislim da su muslimani ugrozeni. Pozivam Visokog predstavnika da reaguje.

Kakvi glupi turski obicaji. Unistavati sve sto je tradicionalno Bosansko.

Mora se biti realan kad se prica ovoj temi. Svedi pa cak i Svedskim nacisti nemaju nista protiv Bosnjaka. Oni Bosnjake vide kao Evropske narod i to je to. Jedan dio Sveda je protiv useljavanja izbjeglica iz van Evrooskih zemlja. Za to postoje objektiv i razlozi Ali se ne koriste u svakldnevnoj razini. Obicno se netrpeljivost pojednostavljeni usmjerava prema Arapima, Somalijcima, crncima pod zajednicki naziv om "muslimani i islam" Naravno da je to pogresno kao i neke aktuvnosti koje proizilaze iz takvog nacin razmisljanja Ali treba istaci da to nije upereno protiv Bosnjaka. Primer, neki Asirijci (krscani iz Sirije) na prave neku glupost. Prvi Svedjanin kaze eh ti Arapi, drugi Svedjanin kaze da ti muslimani, treci obicno doda da ti useljenici.

Sjeo lola na drvena kola, kurcem mase ode za Laktase

Kako 'dedo'. Dedo je deminutiv od deda, arijec deda u Bosansko jeziku nepostoji.

Tjeraj to u Hrvatskoj sve. Kome to snece treba.

Jesu ovaj dzaferovic i Komsic pa i Izetbegovic ublehe. Pa zasto oni neodu u Beograd kod vucica. Ja bih isao svaki put poslije dodika cisto da ih zajebavam. Kao dosao ja da iz prve ruke cujem sta su se dogovarali.