dampshFB094016 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 2 mjeseca

Komentari korisnika (63)

Ma ko će čekati izbore...

Nažalost, TREĆEREZREDNI političari vode ovu napaćenu zemlju. Kad radite bilo šta pod milim Bogom kao laik, i onako OFRLJE, neće ispasti dobro. Tako i naši LAICI su sjebali kompletnu državu...dakle, ovo je proizvoid njihovog znanja i njihove pameti. I njihove pljačke naravno. Ali nemojmo ih samo optuživati za pljačku da ih izvlačimo na to, NAŠI POLITIČARI STVARNO NE ZNAJU I STVARNO SU GLUPI! TO NEMOJMO ZABORAVITI NIKAD!

Da, vas građani plaćaju ali prisilno! Jer građani NE ŽELE da vas plaćaju niti građani žele da vi, zastupnici Kantona uopšte postojite! Eto šta građani žele. A to što ne radite ništa konstruktivno za građane, to je sad još jedan dodatni idiotluk na već postojeći idiotluk...prema tome, šuti bogati...

@minja-acp-G090156 Mah, ovo su druge okolnosti...gledaj šta Vučić sad radi a šta je nekad radio...prošla su vremena ratova i sranja ovdje. Na ovim prostorima se mora ići naprijed po svaku cijenu.

Dokle ćemo više gledati nabusite političare dok narod grca u suzama i bijedi!? Gospodina Šarovića treba izabrati za predstavnika RS-a samo iz jednog jedinog razloga: Čovjek nije nabusit. Dosta nam je više delija, balija i nakurčenih tipova...prvo sredite državu da narod ima za hljeba a bogami i za malo mesa...jer kako reče Esad Bajtal...ako svaki dan jedeš hljeb i mlijeko to je samo sporiji način umiranja nego da primiš metak u čelo!

Koga su zmije ujedale i guštera se boji. Mislim da ni on sam (Dodik) nije nikada ni u snu usnio da će jednom doći u ovakvu situaciju: Pretvorio se u mini-Lukašenka, ali onog koji nema nikakve šanse da se održi na trenutnoj poziciji. Čak, ako bude srljao još više, to će samo ubrzati njegov kraj: Ide smjena a nakon toga hapšenje. On je težak preko milijardu a zakon o porijeklu imovine se sprema. Znači jebo je ježa u leđa i ovako i onako. Najgore mu je od svega, što ga je Srbija odjebala, jer ta zemlja ide u nekom novom pravcu, pravcu razvoja i progresa. I Bosna ide u tom pravcu htjeli to naše "vođe naroda" ili ne! Nema na kugli zemaljskoj okrutnijih vođa po svoj narod! Nema bezosjećajnijih i arogantnijih "vođa". Što reče jedan iz Zenice...da se naša vlast ponaša prema narodu kao što se ljudi odnose prema cukama i macama, nama bi svima bilo super! A ovaj okorjeli kriminalac (Dodik) bi čak da se malo pripuca pa da on na kraju bude glavni mirotvorac koji je zaustavio sukob te porastao u očima međunarodne zajednice! Ma nemoj mi reći! Taj film neće niko gledat u ovoj zemlji. Vrijeme ti je da ideš kao i tvojoj braći i pustiš ljude da normalno žive. Poslije Dodika i nacionalističkih vođa, čeka nas brdo posla u ovoj državi...prvo je da se konačno napravi ta socijalna karta da vidimo ko šta ima i ko od čega živi!

Beridane majmune, eto ti, Bakir, Džaferović, Čović i Dodik ratujte za ovo što ste pokrali...nije više niko lud da ratuje za kriminalce konju.

Teško je reći nešto o Murinju. Prije 20 godina je bio najbolji međutim, mislim da je malo zaostao, zastario, ne može da prati moderni totalni fudbal. Njegov stil je odbrambeni itd. Newcastle može naći boljeg trenera.

Ma puši qurac Ćavara...

Hajde ba, šta ste se raspisali toliko? Ko da je neko čudo da Džeko da gol. Osim toga, ne igra ni upola tako za reprezentaciju ko što igra za Inter. Druga stvar, ko da je Šerif neki klub, jebo vas Šerif.

A zašto da mi gledamo njihov dolazak? Jesu li oni filmske zvijezde ili šta?

Ima li gdje građana jebali te narodi? Već 30 godina slušamo priču o jebenim narodima!

Nek je hairli, dobro nam došao.

@nedzadFB102934 Politika i žene...to je ono što je uvijek prodavalo tabloidske novine. A Avaz nije ništa drugo do obična žuta štampa...

Sankcija će biti i to onih najgorih: zovu se FINANSIJSKE SANKCIJE, možda si čula za njih...

Novinarima je samo bitno da prenesu da će bilmez glasati protiv. A šta će biti uopšte na dnevnom redu pa će glasati protiv?! Sve bitne stvari za građane ove zemlje sakrivate a nebitne gurate u prvi plan. I to radite svi, sve medijske kuće. Htjeli vi to priznati ili ne, mediji mnogo učestvuju u kreiranju idiotske situacije u BIH!

Dođi meni srce, pusti Kenana...

Znate kako se kaže...Pas koji laje ne ujeda! Osim toga, ako imate neke dokaze o zločinima ovog liliputanca, pa brate dragi, prijavite ga tužilaštvu, nemojte nama čitateljima piti krv na slamku! Očito da je ovo samo jedan stari seronja i ništa drugo.