zemir-junuzovic-G045257 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (107)

@medo-brundo-G035420 e pa jbg'a. Ima nas ovdje sa doktorskim titulama. Da mi svi dublje komentare dajemo obični i ne obrazovani čitaoci bi se stidjeli dat' bilo kakav komentar. Naravno da si ti u ovoj rundi po tvom mišljenju zaradio Oscar, al' u tome nije caka! 😉 Poz

I od mene, svaka čast! Dokaz da plavuše nisu mutave tj. glupače. Nije ona dalje od svog stana u njemačkoj. Našla je utočište, ostaće kod nekoga u podrumu pola godine. Skinut će 10 kila i promijenit boju kose. Šteta što nije više nego samo jedan milion.

Uff! Izgori Instagram i čitav Internet. Šta ćemo sad?

Žena odletjela u plafon?! Kakve su to žene koje mogu letjeti.? I zašto uopšte leti u avionu kad može sama sobom letjeti? Pošto naravno ima krila.

Samo čitam;:, " tipa, tipa,tipa,!'" tipa ovog, tipa onog itd. Ko' da nisu učili u Avazu kako se izbjegava ponavljanje.

A kakvo krivično djelo je on uradio? Da nije možda otišo' u 2000 u krevet, nego u pet minuta kasnije?

Ona je pogotovo aktivna na društvenim mrežama na balkanu.

Sloboda Emiru i Nemanji

prije 4 mjeseca

@rahmetlisejdo a ko si ti, sejdo?

Sloboda Emiru i Nemanji

prije 4 mjeseca

Stvarno je žalosno vidit' kako Emir tako loše izgleda. Hajd' Emire vrate se svojim korijenima i od Boga određenim obavezama. Bog je milostiv, oprostit' će on tebi pošto so ti njegov rob i ničiji drugi. Poz, pa javi se!

Potpuno gola?! Pa naravno, Skroz!

Ako zna razvit pitu, napravit hurmašice i skuhat kahvu onda je ona Armagedon.!

@jakesa-jagomirovic-G125630 hajd nemoj tako i njegovom seksualnom životu! Nije imo baš nekog zaposljenja i obaveze, pa bilo dosatno i eto omakne se i istor zakmeči. To je njihova nafaka, dao bog. Djeca su blago. Bit će njima u starosti lakše. Imaju šestero djece pa će valjda babi i mami pomoć'!

Jbt. Ide iz Hrvatske i baš u naj veći kapitalizam na planeti. Pa kud će tam? Pa zar nisu mogli otić na Jadran zaradit koju lipu i kunu? Pa to bi njima bilo bolje nego handrkat švabin šuperdin. Allah, Allah.....

Izbacio automatski i ubacio ručni mjenjač?????!!! To znači taj tip je čarobnjak ili šarlatan! AVAZ, to ste loše objasnili. To bi trebalo da se ovako opiše, na primjer:" Vlasnik ferarija f430 je izvršio modifikaciju na prenosu snage između motora i pogona. Automatsko mijenjanje brzine zamijenijo je na ručno"!

Auto za Mafiju, Fadbalere ( al ne one u tj. na Balkanu) kriminalce, itd.

Uh, kako bi ja njega na livadu poslo', da sijeno kupi i štalu čisti.

Napravljen je pozitivan korak. Korak unazad. Treba napravit korak unaprijed da Bosanci i Hercegovci iz cijele BiH uključivo RS u vlastitoj zemlji ostaju i da ne bježe vani. Šta će nama made by chinese ili made by india ili pakistani. Mora biti made by bosnian!##

Izgleda ko ona vještica iz adam's family. Uaaah.....

@Faraon doživit' ćemo mi to. Za jedno 100 do 200 Godina. Al' onda će nam postavit druge, nove uslove. Na primjer:" ako hoćete u EU onda morate svoj mentalitet kompletno da promjenite.

Nakon dva dana poznanstva posudio 300000 euro. Ja ja ja!? Ahaaa, hmmmm? Nakon dva dana. I ja sam iznajmio garažu steve jobsu ( steve jobs) da sklopi taj svoj kompjuter od lego kockica.