Naser Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (312)

@POCATOM keru ovi od početka što su pričali ispostavilo se istinom. A od majčice rusije ostaće samo rupa usmrđela u koju su već i kazastanci počeli da pišaju....

@jebes-bosnju-G074350 Upucat tebe jer si naj gori i takve poput tebe, tek onda vlasnika i đzukelu zajedno. Da nije vas i zaštitnika štetočina lakše bi se izašlo na kraj sa đžukelama

Od koje si ti stranke podkupljen jer vidm ni od jedne se ne ograđuješ

Al denis ni riječ ne zna a kamoli rečenicu.

Joj brate denis je teška smaračina. Priča treba ovo treba ono imamo zakone piše u ustavu ali koko denise kako. I onda se opet naljuti na novinara reko sad će izać napolje. Nisi ti za bilo kakve funkcije a kamoli prijesedništva.

Denis jel opet razmišljaš kako ćeš dodiku ustupit i prodat Bošnjake pašče jedno

@hercegovac-G033153 vrijeme je da se vi srbi odazovete kolektivno za odbranu majčice rusije nebili otišli u ne povrat da se prodiše već jednom

Elmedina je veće muško od 90% današnjih bošnjaka. Zaboravio balija ko ga je klao pa ima luksuz da mrzi sve ono što mu i dzelat mrzi.

Lijepi Islam danas si preselio danas ti je Dzenaza. Ovo je samo šou i proseravanje. Ja mislim da je se baba počela raspadat od kad je nosaju po ulicama.

Pa naravno da se boje jer u slučaju vaše pobjede teško se muslimanima. Još sad ste protiv marame i selama a možeš mislit ako se dokopate sile. Naj gora politička partija je nip SDP je mala maca za vas.

Za ovakve se u nas na selu kaže pičkicaa

@pero-zdero-G013337 Ko je glup i zaostao vidjećemo na kraju. A već se vidi ko je glup između nas dvojice vjera nije nastala u 14 stoljeću nego mnogo ranije su ljudi vjerovali u Boga. A običaji su nešto sasvim drugo kafire

@ibrahim Ko ne vjeruje Allahu on pise poput tebe

Pakuj kofere vrijeme je prevrtaneru. SDA te je stvorila .

@jasenko-karamehic-G033650 piša tebe vehabija jel ti jasno konju pa majmuni poput tebe ostavljaju djecu po putu nije sigurno vehabija.

Pišaj vlahonju, ko te šta pita smradu i šta ti imaš sa BiH. Igrajte vi sa agresorima ipak ste ista liga "Fudbalski savez agresora"

@millan-jevtic-G040646 Uredu bi to bilo da se HDZ zalaže za BiH, da se poboljša život na ovim prostorima. Sve dok budu išli na podjelu BiH ima će po važećem ustavu FBiH Željku Komšića.