RAFCAMORA Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (610)

U 🇺🇸 Neznaju zivot bez Navedenoga! ti misljenje nece ni Vatikan promjeniti.

Uvijek o tome govorim! odgovor je Jevreji upravljaju Amerikom i tako rade skoro gdje sta hoce! samo kod Kine & Ruisje ( cute ko Kurve ) zna se koje Tata u Kuci.

Covjek vam je dovoljno vremena dao da izadjete i da niko nestrada! sada kada je tako kako niste uradili sto vam je receno ( Placajte Racun )

übrigens Babi Babi Flow

Ti znas da Vatikan intenzivno na Tvojim brigama u BIH radi i da Te nece iznevjeriti kosto Te nikada iznevjerili nisu! i u Ratu su HR najbolje Prosli! Snjimali se Pornici po HR dok se u BiH Ratovalo. tako je to kada Vatikan DRMA.

Trink weiter Dein Wein Du Scheiss Franzose gegessen wird später

Zelenski odavno si Crvenski 😬 jos ces ti i tvoji Jevrejski Geni da nauce ko su SLAVCi

🇷🇺 Rusland ist ein schönes Land und möchte für seine Nachbarn nur das beste 😬👍 UK ist erst der Anfang und Republika Srpska ist langst Unabhängig.

Ameri nemaju Ponosa ( CAST ) zaoto misle kada nekome Majku spomeni da je Dobar Dan receno jer njihove Mame cesti iz Porno Industrije dolaze

Brate Erdogane nema od EU nista! samo treba Uniju Rusija & Kina & Turska + Arapski Svijet gledati! EU je Kurva Amera od njih nema nista.

@ivo-kapetanovic-G104856 Super upravo uvijek napisem radi taki ko Tebe da trose Zivotno Vrijeme i odgovaraju 😬 Babi Babi Flow

Izjava nije Tacna! Musliman sam i Volim Srbiju i Rusiju! ovo u FBIH su toliko sa Kradzom zabaviti da nemaju vremena da bilo sta nabacuju drugima! ako iko treba da prodrma BIH Politiku to smo mi Gradzani napraviti AkoBogda Anarhiju i sve ih PROTJERATI sa Ambasadom SAD-a sve Napolje!

Pjevaj Te Vi a Covjek vas sve odradi! Republika Srpska odavno Samostalna i jos samo ceka formalno da se sredi! Stranci mogu da pjevaju skupa sa SDA-a i Komunjarama

A Islamska Zajednica vec sada da Kobiljom iz Seher Banja Luke daje pune podrske Vakofskom Imovinom podrsku Republici Srpskoj! dakleni IZ je vec radom CESTITAO naredu su ostatak Bosnjaka

Koje su ovo sa Znanjem Hijene! RS VEC Samostalna! samo jos Pismeno na Papiru nije! a sto nece sada hoce za par Decenija! kada mozda u USA bude President koji gotivi Srbiju i Bosnjacima opali ledenu SAMARU! tada ce ovaj Eskobar u Penziji da bude a neki novi Fraco da odradi oko Formalne Nezavisnosti Republike Srpske sto ovi sada nece!

Bla Bla Bla sve ce da tece ko za onoga Davida dskleni nista od svega! isko sta bude bice pogresni Uhapseni radi Izbora! poslije Izbora ce ih sa greskom otpustiti.

ZALOSNO! BIH Vlasti bih trebale ko Jevreji sto sa Mossadom svugdje po Svijetu traze neprijatelje isto tako da traze i dobro Kazne! prije svega da zatvori Granice za Smece od Ljudi! a ne ko sada 100€ i idi Dalje.

Ugledajte se na USA ona Bosnu ( DRMA ) sa svih strana! a ni Dana Zatvora niko iz USA nece nikada u BIH vidjeti!