aylin-tesar-FB052152 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (126)

@Burek ma jasta je uništiti će sve do izbora. Treba pojačati osiguranje i kontrole i ono malo fabrika što ima.

Zaista mi nije jasno kako joj ne dojadi pričati gluposti ovog karaktera. Dobro se zna da ona ne živi u tom dvorcu i zna se da nije većinski vlasnik. Nijedan dvorac u Austriji nije u privatnom vlasništvu. Bilo bi daleko više no sumnjivo pod kojim okolnostima je kupila ovaj dvorac. Sama izjava da nema pojma o broju soba u tom istom dvorcu?

@Kopriva a jeste teško ovdje nama u BiH, svi govore, a više od polovine nepismeno. Tu leži problem, znanje kupe po bogomoljama.

Nikad perfidnije politike eu ne dozivjeh, poveza Putin svijet.

Kome ćemo mi biti neprijatelji osim sami sebi. Sta cemo mi sa nekih 2,5 miliona ljudstva I razasutih tamo vamo. Od toga 1/3 nam nije ni za sta.

@ismet-hadzikadunic-G081924 Tebi je u redu da se Ganic obogatio i oprao novac i po otvarao djeci institucije? Po otimao ne legalno imovinu i donacije? Ma sve vas treba na sud, svi ste saučesnici u podržavaju kriminala.

Ako išta može promjeniti stanje u državi onda su to definitivno Krajsnici.

Kod nas se svi prave ludi, obavezno uvesti testiranje psihomotornih sposobnosti prije preuzimanja bilo kakve funkcije koja stoji sa javnim sektorom.

Ono je nakaradna po iznošenju stavova.

Vidi retorike koju koristi, bolje da si uzeo kakav govor od pape pa ujedinio Hrvate. Ovako ćeš ostati ugrožen.

Hajde sada Radoncic I Silajdžić, dajte čovjeku vjetar u ledja, kandidujte se, da se taman povuce.

Bolan, sto se ti opet javljaš, ti si slijedeći ako Bog da.

Da, gospodji ovic, kao učesnik javnosti, to je odradio korumpirani dio tužilaca. Please keep you mouth shut, sit down.

Suti bolan, placenici zapada zaustavili i slučaj Leutar. Kada god doju Francuzi obustavi se akcija. Nismo svi ludi i glupi. Sa retrospektivnim pogledom i dokazima i snimcima razgovora postoje validni dokazi.

Eh zato ti sada imaš, i imaš i previše, a nisi stekao svojim radom, a ne radi se samo u tvom slučaju o dobrovoljackoj, ima predmet i spona o tebi u slučaju Leutar.

Drži se Dragane!