komtgoed Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (1884)

Madjarski vepar je isto vepar. Sve su to veprovska posla.

@gago-gago-FB114307 ne, on samo ima poremecaj osobnosti. Nema veze sa papirima. Jedino sto jedan dan zna sta je i ko je, drugi dan zbunjen.

Svakodnevno se izjasnjava sve vise zemalja, clanica unije , da se Dodik treba zaustaviti. U medjuvremenu je jasno da Orban ne moze staviti veto i da je potrebno saglasnost 15 zemalja da bi se to provelo. Kako je sad i Francuska, u medjuvremenu Danska..postalo je jasno da Orban moze samo mastati o vetu. To su svi sagledali, kazali Madjarima i srbima ( Vucicu) da je to gotova stvar i zato sad ide Dodik na ispovijed i po instrukcije Vucicu. DODIK : Početkom februara vratit ćemo se u NSRS i razgovarati o ovoj temi - rekao je Milorad Dodik za RTS.

Ugledni njemački list navodi i kritiku europarlamentarca Romea Franca (Franz), koji mađarskom diplomati na teret stavlja, kako se navodi, "povlašteni tretman Srbije i slučaj Dodik", te dovodi u pitanje njegov mandat, napisano je u "Die Weltu".

haha Oliver sad objavljuje info jer su se svi U EU udruzili protiv njega i traze da se njegova uloga ispita, cak su oformili i komisiju koja ce to raditi. Sa Vucicem je razgovor vjerovatno tekao "Hej, jesu li i tebi rekli sta moras reci Dodiku? lol mali madjar se prepao za karijeru, a veliki boss Orban je u istom sosu kao Dodik. Izbori se blize, a situacija mu izmice kontroli.

@niko-niko-neznanovic-FB025606 Neka i Dodiku bude jasno da ga njegov najbolji kamarad ne smije javno vidjati...a nedavno mu je helikopterom isao na rodjendan u Mostar...Ameri su zeznuti, a kad ih Svabe podrzavaju onda je to zestoko!

Oliver si navukao najveci broj kolega na vrat, sad se vadi...haha

...kako bi mogli organizirati EVENTUALNE izbore..haha Hinjica nasa ercegovacka, Covke, mora malo pripjetiti. Bice izbori i bice legitiman predstavnik hrvata, ali to nisi TI. Samo ti niko ne smije jos reci.

Dok ste vi govorili on vas je ismijavao i ponizavao na svoj seljacki nacin. Pogotovo Sarovic mu je na meti. Ali samo vi radite svoj posao, narod pocinje da uvidja sta im Dodik radi i kuda ih vodi.

Ocekuje se da se bosanski srbi vrate u institucije" isto to je rekao i Vucic danas. Sad Dodikovi pomagaci pricaju istu pricu, jer moraju. Orban bi prodao Dodika za sitne novce, ako mu podrska njemu slucajno moze naskoditi na slijedecim izborima. Madjari su svjesni ko i kako moze uticati na politicko raspolozenje glasaca, zato ce sad Dodikovi madjarski jataci da ustuknu.

Gordana Tadic treba biti sretna da je ovako prosla i da nece biti procesuirana. Kod nas se kaze " Ko ima oraha u dzepu...". Gordana ih ima toliko da od njih moze dobru baklavu napraviti. Ujedno se pokusava obraniti time sto je ona kao ostecena stranka, pa podnosi zalbu. Ne moze Gordana, sjeti se svojih "politickih"orgija...i budi sretna ako prodjes bez sudjenja.

Po povratku u rs ide armonka i rakija uz "Ne moze nam niko nista.......pomoci"🎶

" Predsjednik Vučić nas je zamolio da se mi uključimo u procese, kako ne bi ostalo prazno mjesto za stolom iza nas, ne traži da mi išta odlučujemo, što mislimo da ne treba, već da budemo unutra, što je jedan racionalan i realan zahtjev - rekao je Dodik za RTR PREVOD: Mile, ovo ti ozbiljno kazem, ja te ne mogu vise spasavati. Rekli su mi da dodjes ovdje i da ti ja kazem "GOTOV SI". Nisu cak htjeli ni licno da ti se obrate. Ako se ne smiris, padas i ti, i sve firme tvoje i Igorove i ostale familije, nastavljaju sankcije koje sad podrzava cijela Evropa. Mile, idi kuci i razmisli : Ili ces rizikovati da te SIPA izvadi iz kreveta ili prestajes sa svojim igrama!!!

@JuskoDusko Ne razumijes izreku. Ne radi se doslovno o pogresnoj crkvi, nego znaci da ne pricas osobi koja s tim ima ikakvu vezu.

@BosnaiHercegovina Prvo sam mislio neka igrica 😂 Ali nema igranja!

@ibro-bosanac-FB071605 U Foči tako uopće nema niti jedan jedini Hrvati, ali je Komšić dobio 276 glasova. Na Palama u FBiH živi samo jedan Hrvat, no Komšić je dobio 40 glasova. U Sapna žive tri Hrvata a za Komšića je glasovalo 1.225 birača. U Trnovu pak žive 4 Hrvata, a za Komšića su glasovale 323 osobe. U Teočaku je popisano pet Hrvata a Komšić je dobio 360 glasova. U Bužimu stanuje osam Hrvata, no Komšić je tamo dobio 849 glasova. Doboj Istok prema popisu iz 2013. godine broji 18 Hrvata, a Komšić je dobio podršku 1.027 birača.

@ibro-bosanac-FB071605 Dragan Čović je prvi put u Predsjedništvo BiH ušao 2002. godine sa 114.000 glasova. Na Općim izborima 2006. godine u utrci za člana Predsjedništva BiH pobijedio je Željko Komšić sa osvojenih 116.602 glasa, dok je ostalih pet kandidata osvojilo blizu 175.000 glasova. Te godine kandidat HDZ BiH bio je Ivo Miro Jović sa osvojenih 76.681 glas.

@ibro-bosanac-FB071605 Zanimljivo, određen broj glasova dobio je i u Grahovu i u Drvaru, gdje pored Hrvata živi i dosta srpskog stanovištva. Sve to daje za pravo nastojanju Komšića da se potvdi kao predsjednik svih građana.

@ibro-bosanac-FB071605 OVO SU HDZ gradovi: Tako je Komšić u Mostaru imao 6.826 glasova, u Vitezu 1335, Novom Tranviku 1559, Jajcu 1396, Busovači 1423, u Kiseljaku 907, Stocu, 856, Varešu 843, Orašju 553, Žepču 681, Prozoru i Livnu po 400, a dobivao je, zanimljivo, glasove i u Čapljini, Ljubuškom, pa čak i u Posušju, Širokom Brijegu, Grudama, Domaljevcu, Tomislavgradu, Kreševu