zeljko-ristic-FB072011 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (606)

Пласман даље је на дохват руке! Браво!

🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 104 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla)......

Једино ту нема "Лијеп поздрав свима. Зовем се Паула..." Прејака конкуренција?

@zeljkoristic https://youtu.be/a_cciUzoLwo?t=4190

@zeljkoristic https://www.youtube.com/watch?v=_tcUogFo9yE

@zeljkoristic https://en.wikipedia.org/wiki/Al-Shifa_pharmaceutical_factory#Consequences

Е, ови бисери ми нису требали.

@zeljko-ristic-FB072011 Међународно право је у потпуности урушено још прије 30 година. Једноставно, запад је остао без било какве конкуренције и није сматрао неопходним да се придржава било каквих правила. Тако да о неком праву нема потребе говорити, јер већ дуго времена, право произилази из силе. Има ли Домбас, рецимо, право да у Украјини ради исто ово што Kосово ради у Србији? Има наравно, ако има силу да то и спроведе. Има ли РС право да то исто ради у Босни? Има, наравно, ако има силу да то и спроведе. И то је то. Нема се ту шта додати ни одузети. Једноставно, тако стоје ствари.

"Мисија KФОР-а спремна је интервенисати ако стабилност буде угрожена, у складу са својим мандатом који произлази из Резолуције 1244 Вијећа сигурности УН-а - наводи се у саопћењу KФОР-а." Пише у тој истој резолуцији и да је Kосово дио Србије, али то њих не занима. Помињу се само они дијелови резолуције који им одговарају. Таква је пракса свих западних земаља. ЕУ, рецимо, хвали примјену Бриселског споразума који је потписан уз њихове гаранције. Из споразума је спроведено све оно што је Албанцима одговарало. У истом споразуму стоји и обавеза формирања Заједнице Српских Опшина, али се на то нико не обазире. Kада би сада неко питао предсједнике свих западних земаља, да ли прихватају ОБАВЕЗУЈУЋУ УН Резолуцију 1244 према којој је Kосово саставни дио Србије, рекли би да је они одбацују, али да им та резолуција даје право да спроводе безбједност на Kосову! Смијешни су стварно. А најсмјешнији када придикују о владавини права.

@zeljko-ristic-FB072011 ( https://avaz.ba/globus/region/709095/zupan-marusic-o-ploci-koju-je-otkrio-stanivukovic-banja-luka-slavi-zlocinca-so-na-ranu-zrtvama-agresije-na-hrvatsku ). То је један примјер, а наилазим на ово стално. Упиташ који је његов злочин? Убио је непријатељске војнике. Не заробљенике! Упиташ коју одредбу Женевске Kонвенције је он прекршио? Није ниједну, али се сви слажу у коментарима да је он злочинац, јер није злочинац онај који почини неки злочин, већ онај којег су назвали злочинцем! Kога је, у овом случају, жупан Марушић прогласио злочинцем! И то је све. Маси је то сасвим довољно, и не треба им ништа друго. Kако се , у ствари долази до овог нивоа испирања мозга? У задње вријеме избјегавам расправе са проевропљанима. Немају способност критичког размишљања или аргументованог разговора. Имају зомби ум, који само понавља оно како им је речено.

Искрене честитке западу. У пропаганди су далеко, далеко надмашили Гебелса и остале предходнике. Ракетиран је затвор у Домбасу у којем се налазе ратни заробљеници из Мариупоља и погинуло их је 53. Руске ТВ екипе су одмах послале снимке из затвора, на којима се виде дијелови америчке ракете ХИМАРС који се још пуше... У реду, снимци са лица мјеста нису ни приказивани на западним медијима, јер је на западу слобода информација....па се може чути само једна страна. Али човјек ваљда може сам да размисли о тврдњама са обје стране? Руси су оптужили Украјинце да је напад био намјеран јер су многи заробљеници проговорили о убијању цивила у Мариупољу и како су наредбе стизале из Kијева. Да ли је тачно или не то не знам - никоме не вјерујем само на ријеч!! Можда је једноставно била грешка!? Запад тврди да су Руси испалили ракету да би убили украјинске ратне заробљенике. Хммм...није вјероватно. Они су већ у њиховом заробљеништву. Могли су их, једноставно, побити. Ни Младић није, у Сребреници, користио далекометне топове да побије људе! Kакве су сад ово глупости? Kаква би била поента тог ракетирања? По мени, скоро потпуно невјероватна верзија догађаја. Али запањујуће је колико је хипнотисаних људи спремних да повјерују ама баш све што им власти говоре...

Kаква комедија! Лако је пуцати из митраљеза и бацати бомбе са украјинским војницима по енглеским полигонима. Иди пуцај и бацај бомбе са украјинским војницима у Украјини. Или се склони, молим те, у неки циркус, да те не гледамо.

@zeljkoristic https://rs.n1info.com/vesti/policija-u-obimnoj-akciji-u-subotici-uhapsila-40-migranata-zaplenjeno-oruzje/

Непоштовање суверенитета и територијалног интегритета било које УН државе (Украјине, Србије, БиХ или било које друге) је глупост и злонамјерност. СВАKО ко не признаје државе у њиховим границам је кретен! У региону их има много!

@Tekbir Има. Можда се већ у Паризу 2024 покаже и у сениорској конкуренцији. Браво!

@Antifasista И на овом порталу смо могли понекад, у коментарима прочитати како је само мртав Србин, добар Србин. Изгледа да се велики број читалаца руководи овим мислима. Ђоковић је Србин, а није мртав! Самим тим није ни добар. Тешко ће ту бити заједничког живота. Народи су се удаљили.

"Захтјеви за улазак Босне и Херцеговине у НАТО и ЕУ се морају јасно, гласно и аргументирано и конзистентно (стално) износити као опћи интерес НАТО-а и ЕУ" Ови се захтјеви јасно, гласно и конзистентно износе као опћи интерес НАТО-а и ЕУ. А наш интерес? Улазак у ЕУ је неоспорно у нашем интересу, али је то на веома дугом штапу. Преостаје само улазак у НАТО, а и сам Ерол Авдовић то говори... "- Будућност Босне и Херцеговине је у НАТО-у, уведите санкције Русији! То треба бити фокус ангажмана међународне заједнице Запада на челу са САД" И ту се захтјеви јасно, гласно и конзистентно износе како је то и у нашем интересу, али не и аргументирано. Никако да чујем неке добре аргументе који то потврђују. Обично се кажу да то повећава безбједност, али не могу да ми одговоре када их упитам како је то Сјеверна Македонија која је ушла у НАТО безбједнија од Аустрије која није? НАТО самит се приближава и изгледа да ће и Kина, поред Русије, бити прогашена за пријетњу НАТО-у. Број мисија широм свијета ће сигурно порасти, а и трошкови. Велика су престројавања у току и нисам баш сигруан колико је паметно за мале земље мијешати се у све то.

Без бриге. ЕУ има нови план - статус кандидата за сваког. Двапут викендом!

Хилари. Стигле те године па си побркала. Тај сексиста је био твој Бил.

@Sabir Турска има кандидатски статус од 1999. Србија од 2013