Bumzer Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (451)

@petter-millar-G020334 strpljenje.

Ovog fudbalera treba zakonski osuditi i po izdrzanoj kazni protjerati. A ove domaće, rasiste i psovače, treba pohapsiti i ubajbučiti zajedno sa njim, da se nauce pameti i da im se rasizam i rasna mržnja izbiju iz glave.

@ceos-gamer-016-G092249, policija je jedan od segmenata drustva. Sve ono sto ima u drustvu ima i u policiji, dobrog i.loseg.

@BiH, svaka zemlja ima svoje zakone koji se moraju postovati.

@rime-rime-rime-rime-FB093047 koji fukaranski i provokativan komentar?

@muamer11, e nesrećni Muamere. Svu priču oko Sebije konstruise avaz i njegov Śćepo. A t bravče koje ne zna da se potpise, donosiš svoj sud. Budi malo strpljiv, sve će se iskristalisati.

Bit ćeš ako Bog da, tamo ti je jedino mjesto.

@mornar-popaj-FB092421 koliko ono bi ubijenih u Jasenovcu, bil ono 700.000 (stotina hiljada) hrvatskog fašistickog zločina? Mrš pseto fašisticko...

Dali si kada osudio drzavni terorizam cionistickog Izraela, prema palestincima, kojima su cionisti oteli zemlju i drzavu. Gokni koju o Jasenovcu i drugim masovnim zločinima koje ste počinili.

Gadljivo je kada učesnik UZP-a (udruženog zločinackog poduhvata), govori o "terorizmu". Sve ti je uzalud. Svrstali ste se uz najzèšće fašiste u 20. i 21. vijeku.

@nedzadFB102934, ovo dvoje neljudi su za svaku osudu i najostrije kazne. Tvoja psovka je takode za gađenje, najvise govori i zakržljalom ti intelektu.

@zeljko-ristic-FB072011, zato sto je Srbija ne samo balkansko, evropsko već i svjetsko zlo

@erol-djumisic-FB070240, Davir ti je iz fašistickih falangi.

@Titov, Davor i davori vole kad ih se dočekuje raširenih ruku, posebno kada su prazne, kao sto je to bilo 91. do 95.

@AP, svakako, donesi mu jos samo puskomitraljez kao podrsku. On ima iskustva sa tom spravicom. Nikad ograničeni Bošnjo neće doći pameti.

Srpski zločinci, kad ne idu po susjednim drzavama, da pokazu svoju krvolocnost, onda to rade kod kuće, prema sopstvenim građanima.

@fikret-heto-FB054904, inteligentan čovjek napise komentar, a primitivac psuje. Ovim ne opravdavam vozača divljaka, naprotiv...

Keže: " Gradani prilaze nude pomoć". S prvom, uzvračaju ti na pomoć koju si ti nama upućivao kroz puščanu cijev.