anton-radicic-FB065630 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (220)

@roy-m-roberts-FB064423 ja komentiram sa svojim imenom i prezimenom, nisam se sakrio iza lažnog profila kao ti junak. Imaš iznad drugi komentar gdje ga naziva lažovom, nisi reagirao. Ne stidi se što si musliman.

@roy-m-roberts-FB064423 gdje sa ja njega vrijeđao??? Samo sam primjetio detalj. Citao li ti komentare ili...

@roy-m-roberts-FB064423 baš lijepo od tebe, pravi si musliman u postu za Ramazan.

@roy-m-roberts-FB064423 to ti iz svoga iskustva?

Kod muslimana vodstvo stranke ide sa koljena na koljeno. Izetbegović stariji pa mlađi. Zukorlic stariji pa mlađi. Kao u srednjem vijeku.

Sada idu izbori i svi ama baš svi love koji glas, na sve moguće načine. Nema izuzetaka.

Šta kažu na koga sumnjaju? Moraju imati neke indicije.

USA ambasada nas je upozorila da kršimo prava LGBTQI+ osobama. LGBT znam šta je ali šta im je QI+? Zapadu su vrijedni izopačeni bolesnici od svega normalnog. Sutra ce nam u Sarajevu paliti Kurane i Biblije a mi ćemo morati pljeskati dok ce gologuzi bolesnici skakati po gradu.

@dado-dizdar-G011556 šta je bilo u Trudimo? Isto na današnji dan. Životinja ti je ona što te rodila ukleta. Poštuj i tuđe žrtve. Meni je iskreno žao svih nevinih žrtava, nije bitno kako se zovu.

Šta je bilo u Buhinim Kucama? Diznilend? Šta su muslimani radili u Kazanima? Žive ljude bacali u jame. Lažete u postu svom, zato ste prokleti.

Kad poskupljuje 1 km?

@rtfranky-franky-FB034050 ti si magarac koji ne zna odgovoriti ispod komentara. Vi ste stvarno bolesni u mali mozak jer velikog nemate. To je taj zapad i gradžanske države, tu se pale Biblije i Kurani. To vi hocete pa se pripremite na to, da vam seru po Muhamedu i pale kurane.

Demokracija, šta se cudite? Imaju ljudi pravo na svoje mišljenje. Švedska je Gradžanska država nije islamski kalifat. Muslimani hoce građansku državu.

Hoce li se ko ispricati ako vec nije niko kažnjen za zlocine muslimana nad Hrvatima u Buhinim Kucama? Pita prijatelj.

@azra-frlj-FB095824 nemam, necu lagati. Ja sam bio u pješačkoj brigadi naoružani krampama, vilama i grabljama. Između sebe smo imali najviše ranjenih.😂

@azra-frlj-FB095824 zato što sam i ja Bosanac. Šta sam krivo rekao?

Nije žvaka za seljaka. Bosanac je samo za pješadije.😂 Dugo su im trajali.

Ma naravno, ne trebaju nam Bjeloruski trolejbusi po cca 500.000 nego treba kupiti Njemačke po cca 1.500.000 komad. Mi u BiH smo sila, ima se može se.

@dado-dizdar-G011556 jedeš Halal Captogane? Nije provedena presuda ustavnog suda BiH u slučaju Ljubic. Izbori nisu po ustavu.