ibro-bosanac-FB071605 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 4 mjeseca

Komentari korisnika (1692)

Po pisanju mnoge Njemacke zute stapme upad Rusa u Ukrajino bio je 100% planiran 10.decembra, medjutim, kada se to nije ostavrio na scenu su stupili Americki i Engleski propagandni psi i pomjerili su termin krajem januara a sada su cak pomjerili za polovinu februara. A ako smi mi u pitanje i posljedice njihovog sukoba, hebati ga: losem k*rcu i dlake smetraju.

"Cak ni prekreciti ne mozete sta vam je Tito ostavio".

@talic-mirza-FB105949 ..Kako se transportuje topla voda u radijatore, da li svaka zgrada ima u podrumima grijace koji vodu zagrijavaju? Naravno da nemaju, moguce da i imaju sto si to nikako ne mogu zamisliti nego topla voda direktno dolazi iz gradskih toplana.

@Aco123 ..Ko ce im drugi dozvoliti sem gradjani koji ih uvjek nanovo biraju. Mi moramo biti svjesni da smo mi zaista nespremni i neuki za demokratski sistem, hem smo u vecini slucajreva bez obraza i bez karaktera, bar smo to do sada u vecini slucajeva dokazali, tu neznanost i nesposobnost.

Stoltenberg laze da su vrata otvorena za nove clanice. Nas Sejdo mjesecima sjedi ispred varata i kada god pokusa uci, vrata su zakljucana, dakle, Stole je plaho omaHnuo.

@agronom-tot-in-FB042824 .Mozda se tu moze koja dova prouciti da se rezervoari gasa dopune

@agronom-tot-in-FB042824 ...Schmidt se haman unesrecio kada je saznao da i njemacka kao nikada do sada ima rezerve gasa samo 45%. To jos nikada tako niska procentualna stopa u njemackoj rezervi nije bila.

@Bosanskizmaj ...ti bi da ti taj englez cirkusant avliju mete, da ti obezbijedi solidan zivotni standard, ako si ti sabran onda je sav svijet na svom mjeste...hebo te Fild a ti njega ubleho jedna bjelosvjetska.

Fild je kao i mnogi drugi ambasadori su zaista izvrsni cirkusanti kao i ansi politicari: KRPA ZAKRPU JE PRONASLA

@Terrapelikan ..Kreni i prelistaj ovaj profil i sortiraj nas po imenima i sve ce ti se reci, mislim u prvom redu na kulturu ponasanja , dakle, ta skupina ljudi je u tolikoj mjeri vulgarna da je prosto za ne povjerovati.

@semso-duranspahic-FB110658 ..Alija je udario muhur u Deytonu na RS, to nitko ne moze negirati da nije tacno.

@semso-duranspahic-FB110658 ..Samo nam reci, kako vratiti gradjane BiH na svoje, kako tamo tako i ovamo. Jesil cuo za Vozucu? Vozuca je ociscena, na stotine kuca je ostavljeno na propast i urusavanje, kuce nitko ne kupuje sem par parcela na dobrim lokacijama, i kada bi htjeli da se vrate ne mogu se vratiti, skolski plan i program je usmjeren samo jednima u intetres, a da bi oni dobili posao na teritoriji opstine gdje se i Vozuca nalazi je stvar nemoguceg...Dakle, kakvu mi pa i oni drzavu ikli drustvo zelimo. Preko 80% mladih iz tih sela i obliznjih sema ionako radi u dijaspori. Dake, ko su tamosnji vladari i da li rade na Evropskom putu i Evropskoj demokratiji, i sada da ne pominjemo Podrinje. Mi smi svi, ali bas svi dokucili dno dna.

Beri pamet Vojine, dijspora je puno bistrija od mnogih vas salabajzera. Rezultate vaseg posla na sunce pa se tek tada bavi dijasporom, uostalom, dijaspora se bavi sama sa sobom, koji ce joj klinac da se takvima bavi.

Mi gradjani nismo bas svoji, mi se brinemo za Milu i druge a mi smo najugrozeniji, KO CE NAS SPASITI , mi u federaciji nemamo Dodu? Polako ovo kod nas sa nama na nasim prostorima prelazi gradjanima u ispiranje mozgova ako ih uopste imamo.

@aylin-tesar-FB052152 ...ja u sutini taj vid prtotesta ili mitinga naziv sizofrenim jer se zna ko stoji iza njih. Naravno da Zidicka nece bilo sta na te bedastoce reci, i zasto bi. Glupo je to sto se tice protesta u dijaspori ocekivati bilo kakav hajr, totalna ludorija + propast. Pa nije dijaspora vesla sisala a vidi se i po broju ucesnika. Stuttgart, na mitingu u vrh glave 150.200 osoba a samo u Stuttgartu zivi 5.035 BH gradjana, dakle, toliko su te proteste ozbiljno shvatili. Eeeey, pobjegli iz Bosne jer su ih vecinu njih izjurili i dijaspora bi se trebala boriti za svoje dzelate...NIKADA DRUZE

Umjesto,,sunce je obasjalo Banovice, sada se Banovicima smrklo.

@Oki123456 ..a Obraca im se najvjerovatnije Kirdinja Nurten Yilmaz iz Austrijskog parlamenta. Neznam gdje je nasa Alma Zadic, doduse, one se deklarisala kao ljevicarka, haman ateista i ne ude u sure mnogih.

@Dafer1 ..Islamisti su usutkani i u misijim rupama su

@benx ..Bosna se skija i sanka a htjeli bi da im dijaspora kreira drzavu. Uosatlom, u Becu su na djelu bili Kurdi.