ibro-bosanac-FB071605 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 1 godinu

Komentari korisnika (2054)

Halal vjera Cavusolu na iskrenim i otvorenim rijecima a ne kao sto su nasi klimoglavci koji se kod pogleda pognu tim licemjerima. Rat nije otkrio globalno licemjerje, jer je to licemjerje oduvijek bilo vidno a Cavusolu je itekako odlicno pomenuo istinu o civilizacionim centrima kao sto su Jerusalem, Damask Alepo i Kabul. To je za te globaliste bilo opravdano, oni su te centre porusili i za 100 godina unazadili. I nas na Balkanu to licemjerstvo moglo bi debelo kostati. Kako god, bravo Cavusolu.

@rodion-raskoljnikov-FB080013 ...mislim da ti debelo grijesis: SVI SMO MI GRADJANI DRUGOG REDA, samo par izabranih u ovoj drzavi su gradjani prvog reda a njih je suma sumaru 300.000 a sve ostalo je sitna buranija.

EU nam je naredila da moramo izaci na izbore i tu nema vise pogovora, marsh svi na izbore, inace ce se EU zestoko naljutiti.

Taman ga i uhapsili, i neka ga uhapse, ali po toj mantri trebalo bi pola Bosne uhapsiti,. ali, halal mu vjera bar dok ga jos nisu uhpsili, on jase koga ima na umu i ne odaje nikome pardona. On je slozio samarcini Fildu kao i Eskobaru, a o nasima da ne govorimo koliko ih se verbalno nadagenjacio. Sefiku i Sejdi treba stravu saljevati koliko ih je sa harmonikasem isprepadao.

Svi ti strani ambasadori u nasoj drzavi su na nivou nasih politicara iunace nebi dosli u BiH

@david-pattern-FB014414 ...Prevedi si ovaj pasus na transleytu, inace se moze jako puno naci na njemackom googlu..............." Das Versagen der Polizei Nach seinem Tod eskaliert die Lage. Beide Seiten setzen Waffen ein. Die zahlenmäßig überlegenen pro-ukrainischen Aktivisten jagen ihre Gegner durch die Stadt bis zum Kulikowe-Pole-Platz. "Es kamen blutüberströmte Jungs und sagten, wir sollten uns im Haus der Gewerkschaften verstecken, denn man werde uns töten und verbrennen", erinnert sich Switlana Abakamowitsch. Die 74-jährige pro-russische Aktivistin ist im zweiten Stock des Hauses der Gewerkschaften, als das Gebäude zu brennen beginnt. Sie verliert mehrmals das Bewusstsein. Am Ende sind ihr Gesicht und ihre Hände verbrannt, doch sie überlebt. Abakamowitsch glaubt, es habe einen Kampfgaseinsatz gegeben. "Bei einem normalen Brand wären meine Haare verbrannt", sagt sie und zeigt auf einem Foto ihr verbranntes Gesicht von damals. Doch die "Gruppe des 2. Mai" fand keine Beweise für diese These". .

@DANILO ..Velika cutnja je bila kada se Libija, Irak, Sirija, Afganistan rusio i unistavo njihov narod. I dan danas cijeli svijet cuti nad Palestinom.

@DANILO ..Tvoje komentare radi citam, ovdje sa tvojom analizom bi se pola/pola slozio.Da se razumijemo, rat je jedna velika strahota i rat ni svom neprijatelju nebi pozelio. Stim sto pratim njemacke vijesti i mnoge analiticare, javljaju se u analiticari koji su misljenja da je zapad pravio neoprostive grteske prema Ukrajini odnosno kopletnoj situaciji, da im je bila skretanja paznja od strane Rusa ali, jednostavno su to ignorisali. Kakva je to sramotna dvolicnost zapada da se ne moze obicnim rijecima opisati, kada su trebali unistiti Libiju i Irak, kompletan se zapad aktivirao i za relativno kratko vrijeme dva predsjednika su likvidirali i te dvije drzave sa zemljom srubili, ali kako vedjan seriozni njemacki analiticar rece na pitanje, zasto ne udju i u Ukrajinu, on odgovara: tamo nije Milosevic ili Sadam Husein neko neko sasvim drugi. Dakle, svi ce snositi odgovornost za ovu tesku tragediju u Ukrajini.

On se zove ..........Manuel Ferdinand Theodor Sarrazin....... eee halal vam vjera da ste nasli njega citirati. Konstantno se kacate na drugo ili trecerazredne politicare.

Toliko o zapadnom prljavom moralu cak i tokom rata u Ukrajini. Prljavi moral iz razloga da ponovo gazi preko leseva kada je u pitanju energetika i stime visoko standard zivota na koji su njihovi gradjani navikli iako su Arapi vise nego diktatori.

@zeland-tri-FB011001 ..A gdje ce drugo da idu sem po tim klubovima, ko je to na nasoj politickoj bini koji ima sva tri ispravna klikera ? Nema ni jednog!!

@Mix ...sorry drug, za taj "R" nemas gradjana

@vjeko-mesar-G025657 ..pardon, nisi bas sa brojkama sprijateljen: 26 % i ako treci entitet bude zapadna Hercegovina, malo cemo oduzeti od RS i time ce se cifra popeti na 33% i elahamudullilah., nama u federaciji dosta.

Bakire Care, ti si jedini i najkompatibiliji zastupnik Bosnjaka i ne dozvoli nikome da ti se mijesa u tvoj posao i NEDAJ NIKOME NI PEDLJA FEDERACIJE. Puna podrska Caru Bakiru.

@解决度假酒店 ..Biserka je zaduzena za nabavku hurmi

Kavi navijaci takvi i rezultati, a ja tu vrsta navijaca svrstavam pod najobicniju krmad, pa gdje god se i na bilo kojoj strani se pojavili...ooooobicna krmad.

Koliko god da je zalosno da se u Ukrajini vodi rat i beskrajno je zalosno, ali komedijant Zeleni polako postaje smijesan. On bi sada cijelom svijetu da daje smjernice sta i kako da rade. Zeleni, ne ide to bas tako. Koliko je samo na racun Njemacke uputio kritika i nekakvih kako nasa stampa voli da pise SNAZNIH PORUKA, ali Njemacki Kanzelar Scholz je hladan ko spricer i ne obravca bas puno paznju na te price.

@esad-svrakic-G120016 ..Dobro da si pomenuo stradanje muslimana sirom planete, ali, daj nam bilo kakav naslov iz novina gdje se potencira upravo to pitanje, sta poduzima muslimasnki svijet i sta na tom polju poduzimaju Bosnjaci Bosne i Hercegovine ?

Bosnjaci nemaju interes urusiti RS nego rade na tome da imaju upravo RS (BR) u federaciji. Eoustalom, EU podstice u BiH korupciju, u najmanju ruku cute na pojavu korupocije.

@federalac ..hajde ti to dokazi nasim nacionalistima i neznalicama i njihovim glupavim biracima.