RumiG125703 Korisnik je: Aktivan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (140)

@ismet-hadzikadunic-G081924 Zna om dobro odakle je došao i zašto je došao.

@CAPMAT ti I takvi kao ti ste patoloske psihopate vas ne treba uzimati za ozbiljno samo vas budno drzavi na OKU

@mt78 samo Srbi su mogli spasiti te Srebrnicane ali su ih pobili to samo rade psihopate

@Zajo Srbi koji Bosnu ne smatraju svojom zemljom su najvjerovatnije porjeklom sa Karpata I nemaju nikakve veze sa Bosanskim inatom. Bosna i Hercegovina je majka svih onih koji je vole I propasti nikad nece. NE ODLAZI narod zbog majke vec politike koja se vodi I rastura drustvo.

@mt78 inat Bosanski je nesto neobjasnjivo Zato Bosna nikad nece propasi

Zasto avaz uopste objavljuje ovakve izjave!!!

Bosnjaci islamske vjere, Bosnjaci ateisti,Bosnjaci pravoslavne vjere,Bosnjaci katolici I ostali Bosnjaci su krivi sto uopste postoje na ovim prostorima I sto uopste vole ovu zemju.

@lopta takvim kao sto si ti samo je SDA svjetlo na kraju tunela, bolje bi ti bilo da skines samar i da gledas malo sire. Ne treba se bojati promjene jer je to nesto uvjek makar za trun osvjezavajuce.

@Hrvat pravda pravda I samo pravda pobjeduje Nismo u plemenskom dobu kako vi to mislite pravo glasa nam niko ne moze uzet a kamoli vi

@Hrvat Bosna je Bosanskih gradana bilo koje vjere ili ateizma

Kad se pozabave sami sa sobom zaboravice matice svoje pcele

Hrvati neznaju sta ce od muke ne ide im po planu Samo strpljenja Bosnjaci I sve ce se duplo isplatiti.

Sram te bilo, ti ces reci ko krsi ustav Ti koji ne volis ovu drzavu pokri se govnenim cilimom I idi pusti nekom deugom da dokaze da ova drzava nikom ko u njoj zivi nije maceha.

@liliana-lili-G014650 vi na kulturan nacin hocete da nas zaobidete Zato bi I ti mogao jest ova ista govna.

Treba na racun gradjana slaviti rodjendan nekog tamo nevaznog papka iz Madarske, odrzati dinastiju Izedbegovic,Covic i Dodik natalitet i onako vise nije vazan.

Treba na racun gradjana slaviti rodjendan nekog tamo nevaznog papka iz Madarske, odrzati dinastiju Izedbegovic,Covic i Dodik natalitet i onako vise nije vazan.

Snobizam neznaju sta ce od muke pa slave rodjendane svakakvih papaka, misle da ce time da postignu svoj cilj. Odbice vam se to od glavu dragi sunarodnjaci.

@danijel-miletic-G100231 mi nismo dosli mi smo tu za navjeka CRKNi ali mi nedamo vise sto ste nam vi u Jugoslovenstu uzeli

@danijel-miletic-G100231 Bosnjaci nisu dosli oni su tu I bili samo je vas mozak trovan mrznjom