milan-rajak-G090318 Korisnik je: Banovan

Registrovan: prije 6 mjeseci

Komentari korisnika (353)

KAKO IZGLEDA,, GRAĐANSKA BOSNA" PO KOMŠIĆEVIM STANDARDIMA VIDELI SMO NA PRIMERU MOSTARA I REZULTATU IZBORA.

[email protected] VALJDA HAOS PRAVI ONAJ KOJI NE POTPIŠE A NE OBRNUTO MADA IZ ISKUSTVA ZNAMO DAĆE BAKIR 1000% POTPISATI ALI SE POTPISANOG NEĆE PRIDRŽAVATI. TAKO JE VEĆ PREKO 30 GODINA KAKO SU MUDŽAHEDIN I NJEGOV SIN NA VLASTI.

DŽABA SE MUDŽAHEDIN KOPRCA IMA DA POTPIŠE SVE ŠTO HRVATI TRAŽE A UVEK POSTOJI SOLUCIJA DA ZA TO OPTUŽI DODIKA.

TO SE ZOVE PORODIČNI BIZNIS.

toni-malero @ ŠTA OČEKIVATI OD ONIH ČIJI VERSKI PREDSTAVNIK TJ GAZDA ZVANI PAPA NE MOŽE DOĆI NA FUNKCIJU AKO NIJE PEDOFIL TJ. NIJE SILOVAO 100 DECE. TO JE NORMA. ŠTA OČEKIVATI OD ONIH KOJI IMAJU VERSKI OBJEKAT STARIJI OD NJIHOVE VERE A NASTALI SU 600 GODINA POSLE HRIŠĆANSTVA. KAKVA JE RAZLIKA MEĐU NJIMA? IMA LI UOPŠTE RAZLIKE? NEMA.

emir-crnkić@ KOLIKO JE NAMA POZNATO U BIH ŽIVE SRBI, HRVATI, MUSLIMANI I OSTALI KOJE VI NE PRIZNAJETE. KO SU PRIPADNICI BOSANOSKO.... KAKO TI NAPISA

mujanić[email protected] AKO JE ISLAM NASTAO 600 GODINA POSLE HRIŠĆANSTVA A U BOSNU DOŠAO U 15 VEKU ČIJI SI TI ONDA POTOMAK? MOŽEŠ BITI SAMO POTOMAK,, ČOBANA".

KAD PROPADNU PREGOVORI HRVATA I MUSLIMANA ONDA SE BRŽE BOLJE FOKUS PREBACI NA DODIKA I NJEGA OKRIVE ZA PROPALE PREGOVORE. TO SE NEKAD ZVALO,,GEBELSOVA PROPAGANDA" A MOŽEMO PRIMETITI DA NEMA VELIKE RAZLIKE.

DOBRO SU SE ROKALI HRVATI I MUSLIMANI U MOSTARU I SVE RAZRUŠILI I NIKOM NIŠTA ALI ZATO SU MNOGI ZAVRŠILI U ZATVORU ZBOG 2-3 GRANATE KOJE SU PALE NA DUBROVNIK. VIŠE,, VREDE " 2 KAMENA U DUBROVNIKU NEGO STARI MOST U MOSTARU I SVE OSTALO.

OVOME JEDNO OKO GLEDA U B. LUKU A DRUGO U SARAJEVO PA ONDA KAŽE KAKO JE DODIKOV REŽIM U FUNKCIJI HRVATSKIH INTERESA A OPET MUSLIMANI GOVORE KAKO JE ČOVIĆEV REŽIM U FUNKCIJI SRPSKIH INTERESA. KAKO BI BILO DA SE TI BANDITI DOGOVORE.

[email protected] ZAR TI NIJE DOVOLJNO ŠTO TAJ HAFIZ POMINJE GOSPODARA A ZA GOSPODARA SE VEZUJE ŠTA?

DAJ NE SE... DA JE TO TAKO NA SVETU NE BI BILO GOSPODARA NEGO BI SVI BILI JEDNAKI.

MUSLIMANI IZ BOSNE ĆE JEVREJIMA KOJIH JE POBIJENO 6.000.000 OBJAŠNJAVATI ŠTA JE GENOCID I SVOJE STRADANJE POREDITI SA NJIHOVIM, POREDITI SA JASENOVCEM GDE JE POBIJENO 700.000 ŠTO JEVREJA, SRBA, ROMA. NJIHOV BEZOBRAZLUK NE POZNAJE GRANICU. POREDITI STRADANJE KOJE NEKA NACIJA, RASA, RELIGIJA DOŽIVI ZA NEKOLIKO DANA SA STRADANJEM ONIH KOJI SU UBIJANI GODINAMA JE SAMO POKUŠAJ OPRAVDAVANJA SVOJIH ZLOČINA.

HRVATIMA LEĐA ČUVAJU EU I NATO A MUSLIMANIMA? NEĆE BAKIR LAKO REŠITI PROBLEM I NARAVNO MORAĆE DA SE ODREKNE RADIKALNIH STAVOVA, UNITARNE BOSNE I POPUSTI SVIM ZAHTEVIMA HRVATA. ZA SVOJ NEUSPEH NARAVNO KRIVIĆE DODIKA.

U SPORAZUMU IZMEĐU HDZ I SDA KRIV JE DODIK. TAKO GLASI SAOPŠTENJE KOJE JE POTPISAO BAKIR.

IZGLEDA DA SU SVI BAKIROVI MOMCI PRIKLJUČENI NA NJEGOVE RESPIRATORE. MALO IM UKLJUČI RESPIRATORE A ONI PRAVAC SIRIJA PA IM ONDA ISKLJUČI A VIDIMO DA IM JE OPET UKLJUČIO DA SE MOMCI MALO ZANIMAJU I ZAIGRAJU. BAKIR MOŽE U NEUM A ČOVIĆ NE SME U B. LUKU. BAKIRE ISKLJUČUJ REPIRATORE OPET ĆE U SIRIJU, LIBIJU, IRAK I GDE SVE NE DA TI OKALJAJU OBRAZ BEŽEĆI GOLOGUZI.

derim-derimović@ KOLIKO JE BOŠNJAKA BILO PO POPISU IZ 1991..? ZAŠTO TO KRIJEŠ PREVARANTU? BILO IH JE,, 0" I 25% TERITORIJE JE PUNO ZA RAZLIKU OD ONOGA KOLIKO VAS JE BILO PRE RATA. MIGRANTI SE NASELE I ONDA TRAŽE ODREĐENI POSTOTAK TERITORIJE. SVI MI ZNAMO IMENA TIH MIGRANATA, MUJO, SULJO, MUHAMED ITD. VI PRATITE ALIJIN PUT,, MUSLIMANI GDE SU MANJINA TREBA DA SU STRPLJIVI ITD. A KAD POSTANU VEĆINA UVESTI ŠERIJATSKE ZAKONE". TO STE POKUŠALI U SIRIJI PA SE VRATILI GOLOGUZI NOSEĆI USRANE GAĆE NA ŠTAPU.

NEKO POKUŠAVA DA SEBE PREDSTAVI AUTOHTONIM NARODOM A JUČE SU POSTALI ONO ŠTO SU DANAS. AKO NEKO MISLI DA AKO IMAJU DŽAMIJU STARIJU OD ISLAMA DA SE ONDA NASTANAK ISLAMA MORA VEZATI ZA VREME PRE IZGRADNJE DŽAMIJE. NEKO NE SHVATA DA TO NE IDE TAKO I DA SE ZA KUĆU KAŽE DA JE NAPRAVLJENA ONDA KAD JE STAVLJEN KROV A NE KAD JE NAPRAVLJENA CIGLA KOJA JE MOŽDA STAJALA DESETINAMA GODINA NE UGRAĐENA.

HRVATI SU U EU, NATO PA KAKO TALIBANI MISLE DA ZAJE...AMERIKU I EU. BIĆE KAKO HRVATI KAŽU I TO JE TO A TALIBANI SE MOGU KOPRCATI U SVOJOJ NEMOĆI I NARAVNO KRIVITI DODIKA.

POVEĆAO SE I BROJ UBISTAVA, SILOVANJA, PLJAČKI, TERORISTIČKIH AKCIJA ZA 80%.