GLAVNI DRŽAVNI TUŽILAC

Milanko Kajganić za "Avaz": Već formiran predmet protiv Kajmaković, provjerit ćemo nove navode SAD

Tvrdi, da što se tiče statusa Kajmaković u Tužilaštvu i eventualen suspenzije, sve je u nadležnosti VSTV i Ureda disciplinskog tužioca.

Piše: M. Aš.

26.09.2022 18:11

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (4)

sarajevo

(prije 4 mjeseca)

ma vise tu gospodzu Budalicu-Kajmakovic u zatvor pa neka dokazuje jeli uzimala lovu od kriminalaca,a za Cavku se zna vec dugi niz godina de je uzimao od sviju.
dragan-dzajic-FB023727

(prije 4 mjeseca)

Sve bas neprijatno iznenadjeni i spremni na akciju ?!? Nemojte nam svega vam jos vise srati po glavi, pa valjda je dosta bilo, zamoliti lijepo Amerikance da obave i to sudjenje, da barem znamo da je sve proslo po propisima. Svi ste vi ista bagra.
jasenko-karamehic-G033650

(prije 4 mjeseca)

@dragan-dzajic-FB023727 Upravo tako prava Bagra...korumpirana...Dijana, Kajganic i komp. sta su cekali...dosad ...ja to znam od 2007g. ...kada mi je ubijena Majka u Sarajevu...a, "ona vodila nazovi proces njenom ubici" da je Ameri stave na crnu listu...a, "kao oni nisu znali" ...obicne lazi....jer su svi u 5 deka isi...sve ih treba staviti na Americku crnu listu....
paullas

(prije 4 mjeseca)

🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://ja.cat/id379052