BIJELA KUĆA

SAD najavio nove sankcije Rusiji: Ako iskoriste nuklearno oružje, odlučno ćemo odgovoriti

Ako Rusija pređe tu granicu bit će katastrofalnih posljedica, poručio je Saliven

Piše: E. Ć.

26.09.2022 00:18

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (5)

paulaxus

(prije 4 mjeseca)

🍓 Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://ja.cat/id379052
FSBNEW

(prije 4 mjeseca)

EVO Svi DRHTE😂 od Amerike ( Licemjeri ) Ruknuli je na Japan! i glume iz Godine u Godinu sazaljenje sa Japanom! A ruknuli bih je opet na Japan samo da je od interesa! Kurvanjski Ameri
LeviBosnae

(prije 4 mjeseca)

@FSBNEW Ti sigurno nisi upućen šta su sve Japanci činili u drugom Svjetskom ratu. Da su se dočepali atomske, oni bi je još prije bacili na Ameriku. Vojnici Nacističke Njemačke i četnici su bili džentlemeni upoređujući sa Japanskim vojnicima što se tiče ratnih zločina. Izvršavali su kanibalizam nad zarobljenicima.
FSBNEW

(prije 4 mjeseca)

@LeviBosnae Azija je daleko njihova Avlija ( toliko me i nezanjima ) ali FAKT je da USA u sve na Svijetu zabada svoj NOS! to niko nevoli isto kosto ni Ja ni Ti sigurno nezelimo da nam jednostavno neko u Stan ili Kucu ulazi i radi sta HOCE! 100 % dokaz je Palestina jer iza svih ZLOCINA stoji USA koja Izrael STITI!
bekrija

(prije 4 mjeseca)

@FSBNEW Našao si to pisati lojavima,koji su umazani govnima čučeći u buljama kauboja.Oni su bili Srbi,pa muslići,pa mošnjaci,pa bi bili turci,ali ih Erdogan ne jebe.Sad bi ,opet u dupe englezima.