DŽONATAN MENUTI

Prvi zamjenik visokog predstavnika u BiH posjetio Memorijalni centar Srebrenica

Nakon polaganja cvijeća te odavanja počasti žrtvama genocida, gospodin Menuti je obišao zid sa uklesanim imenima žrtava

Piše: H. J. I.

15.09.2022 18:14

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (5)

GlasNaroda

(prije 8 mjeseci)

zabrinut
millan-jevtic-G040646

(prije 8 mjeseci)

Моје искрено саучешће породицама свих невино насрадалих у Сребреници. Први замјеник ВП, значи постоји и други, можда и трећи; сви хоће хљеба без мотике; ко ће их све наплаћати. Ово ме асоцира на јунака Грунфа, из Алана Форда, који је, некада, био помоћни радник помоћног радника.
KPEMEH

(prije 8 mjeseci)

Дал је у глави вратио филм архитекте тог злочина америчког Предсједника Клинтона или свједочења Хакије Мехољића о саучесништву Алије Изетбеговића и приједлогу да између себе пгоберу 5000 за жртвовање?!
Boss

(prije 8 mjeseci)

Svaka mu čast
KPEMEH

(prije 8 mjeseci)

@Boss , ви сте будале. Заболи њих курац за жртвама. Срби су у Првом свјетском изгубили 25% становништва, у Другом најмање 2 000 000 . Мислиш да то некога на Западу занима. А били смо њихови савезници. То што је породица Изетбеговић приредила Сребреници може се поредити са абортусом. Никада Вам те жртве неће опростити, они плачу пред Богом на Бошњака и Изетбеговиће. Упамтите.