DELEGATKINJA U DOMU NARODA

Pendeš: Koja je razlika između političke agende Željka Komšića i ove iz RS-a?

Usudila bi se reći kako se ovdje radi o prikrivenom i perfidnom obliku nasrtaja ili pokušaju nasrtaja na ustavnopravni poredak BiH utvrđenom u Dejtonu i Vašingtonu, kazala je

Piše: S. S.

07.09.2022 11:53

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (3)

sam-pezer-G071126

(prije 8 mjeseci)

Ova blentava zena mijesa kruske i jabuke,kako moze biti isto secesija i gradjanska drzava koja mora biti jedan dan pa kada bise vi iz UZP naglavu nasadili
beniking-beni-G010158

(prije 8 mjeseci)

Gosp.Pendes lupa loncice ili mijenja teze ! Inicijativa Komsica o milijon potpisa za gradjansku drzavu BiH je sasvim realna politicka agenda, ako smo kao gradjani svi u drzavi BiH njeni drzavljani. Potpisi za gradjansku BiH nisu protivustavni i nezakoniti u odnosu na milion glasova za HB koja je bila nezakonita i protivustavna i kao takva ukinuta. Ako u Ustavu BiH stoji da drzavu BiH cine bosnjaci, srbi, hrvati, gradjani i ostali znaci da BiH moze biti i gradjanska, ako se vecina u BiH za to odluce, jer srbi, hrvati, bosnjaci i ostali su ujedno i gradjani drzave BiH, ali nemoze ni ukojem slucaju biti hrvatska, ako se zato odluci "milion" hrvata za vracanje nelegalne HB ili srpska ili bosnjacka. Jer to Ustav BiH nepoznaje ! Sdruge strane Pendes izbjegava da kaze koje to snage u BiH zele izdvojiti RS iz drzave BiH. Po njoj su to neke snage iako se zna da je to okorjeli nacionalista Dodik koji na nacionalnoj i vjerskoj mrznji dobiva glasove na izborima u RS manipulisuci biracima. Klasican nacin dodvoravanja "nekim" srpskim nagama u RS !
terrible

(prije 9 mjeseci)

Na žalost Željko se pogubio, sve su jasniji obrisi da tu nikad i nije bilo ništa osim populizma! Možda je i plata argument.