NA KIOSCIMA ŠIROM BIH

Danas u "Dnevnom avazu" čitajte: S ličnom kartom u Tursku

BiH će imati mjesto za zajedničkim stolom, poručio je u razgovoru za naš list Janez Lenarčič, komesar EU za upravljanje krizama

Piše: Avaz.ba

07.09.2022 06:06

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (6)

mehmedalija-mehic-FB054510

(prije 9 mjeseci)

I naravno sjetimo se sta je Erdogan radio u BiH a sta radi u Srbiji. U BiH posjetio mezar Alije Izetbegovica, dao poklon Reisu, razgovarao o miru s predsjednistvom BiH a u Srbiji -> " u prisustvu dvojice predsednika, uslediće ceremonija potpisivanja sporazuma izmedju Srbije i Turske, nakog čega će se Vučić i Erdogan obratiti javnosti. Zatim će biti održan i Srpsko-turski biznis forum." Evo toliko o ljubavi Erdogana za BiH u poređenju s Srbijom. Dok tamo radi investicije ovdje prodaje patetiku. Evo BiH građani mogu sa licnom u Tursku. ccc koliko narod može biti glup i pušiti ovu pricu?!?
terrible

(prije 9 mjeseci)

Sa BH pasošem ne treba viza za Tursku, znači svako ko je imao namjeru ići tamo nije mu neka posebna zapreka dokument, e sad možda za nekih dvoje-troje stvarno dobro dođe.
hasan-lepuzanovic-G080553

(prije 9 mjeseci)

Znaci li to da ne trebaju pare ;) , kakve veze ima sa licnom ili pasos/putovnica ??? Ako nema para ne pomaze ni 100 licnih .
Loharavo

(prije 9 mjeseci)

@hasan-lepuzanovic-G080553 Smrt Izraelu, sloboda Palestini. Smrt svim židovima.
mehmedalija-mehic-FB054510

(prije 9 mjeseci)

@hasan-lepuzanovic-G080553 Pare idu u Srbiju vjerovao ili ne. Evo danas je Srpsko Turski ekonomski forum i potpis ekonomskog sporazuma između dvije prijateljske zemlje.
Loharavo

(prije 9 mjeseci)

Smrt Izraelu, sloboda Palestini. Smrt svim židovima.