POTRESNA ISPOVIJEST

Danijel Vesić, otac bebe povrijeđene u bolnici Foča za "Avaz": Čestitali su mi na rođenju kćerke, ali su prešutjeli pad

Pozvao sam dr. Čančara koji mi je rekao da nije siguran da je beba ispala već je "samo" iskliznula babici, da je dobro, da su mu pedijatri rekli da nema nikakvih povreda jer su je pregledali 2 puta od 11.00 sati, ispričao je Vesić

Piše: A. Kukić

04.09.2022 17:52

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (6)

josip-pancic-G031131

(prije 9 mjeseci)

Boli Šeranića kurac i za tebe i za bebu... Hvala Bogu pa je beba sad dobro...a od istrage care moj nema ništa..
Titov

(prije 9 mjeseci)

Kakvi monstrumi covjece. I narod suti umijesto da izadje pred institucije i trazi momentalnu smjenu i kaznjavanje odgovornih. Sta je ovce cekate li svoj red da vam se neko od ovih na i u vlasti naklati na ledja
kaurin-kaur-G093154

(prije 9 mjeseci)

Zar u Sarajevu ne bacaju bebe lavovima? Neka si ti svojim vlašundrama odnio pečeno prase.
Analiticar

(prije 9 mjeseci)

Tuga i jad nasto spade onako jedna regionalna zdravstvena ustanova sa svojim vrlo respektabilnim imenom u bivsoj Yugi.Naravno kada su prekodrinski zlikovci 1992 a dobro potpomognuti u to vrijeme domacim zlikovcima i ex dzilkosima ubijali i vrsili detaljan progon struke iz ove ustanove i uspostavom vrlo upitnog kadra na celo te ustanove i jos joj dali prefiks univerzitetski.Predratni lijecnicki kadrovi su bili po strukibi znanju vrlo cijenjeni i postovani kako u samoj BiH tako i diljem ex YU.Naravno da su ti koji su obucavali kvalitetne kadrove ili protjerani ili ubijeni poput istaknutih hirurga Aziza Torlaka i savrsenog ginekologa Fadila Kucuka kao i mnogih drugih kojih se trenutno sjetiti ne mogu.
MiroslavSrbin

(prije 9 mjeseci)

@Analiticar Imaš ti lojavi balijo tvog vrsnog stručnjaka koji se odaziva na ime sebija izmetbegović. Ono istina je da je hodža nešto učio, ali fakulteta u Zagrebu vidjela nije. Mada za vas smrdljive lojavce zna znanje i takva vam i treba. Za vas je i veterinar mnogo.
nick471

(prije 9 mjeseci)

@MiroslavSrbin Pasce vlasko smrdljivo.