CETINJE

Komemoracija žrtvama masakra: Crnu Goru kao mnogo puta do sad ujedinila tuga

Od prekjučer je naš grad okovan tugom i šokom, da su nevine žrtve stradale bez bilo kakve krivice u jednom bezumnom napadu. Takav dan se ne pamti, kazao je gradonačelnik Đurašković

Piše: S. S.

14.08.2022 11:48

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (5)

Bobbobo

(prije 3 mjeseca)

Imam radnog iskustva sa psihobolesnim. Pretežno se masakr planira unaprijed ili samoubistvo. Često je to na neki način "osveta" preživjelim. Često se može adekvatno reagovati, ali često i ne može. Svaki psihičko oboleli ima svoj "paravan" iza kog vješto sakriva bolest. Tu su potrebni zaista iskusni stručnjaci za pomoć.
mjericasabaheta

(prije 3 mjeseca)

@Bobbobo vijenim komemtar na osnovu znanja ali, sve ste sveli na pola&pola! Moze biti a i ne mora! "Cesto" a i ne cesto! To znamo svi. Svaki sretno ozenjeni gej ima svoj paravan, porodicu iza koje vjesto skriva opredjeljenost (ja kazem bolest)! Prvi komentar vam je ok i potpuno se slazem.. Medjutim, ovaj gore...sta ste nam htjeli novo reci a sto ne znamo?
Bobbobo

(prije 3 mjeseca)

Situacija je teška u cijelom svijetu. Na sve strane su Laboratirije sa biološkim oružjem, pretezno SLAVENIMA namijenjene. Svaki dan će biti sve više psihički bolesnih na ulici. Mora se ozbiljno prići takvim bolesnicima. Drzava, zdravstvo, porodica i okruženje moraju adekvatno i na vrijeme reagovati. Ne čekati da se tragedija dogodi. Tad je sve završeno, pomoć zakasnila.
mjericasabaheta

(prije 3 mjeseca)

@Bobbobo tako je....kako pisu crnogorski portali...policia je zakazala...sat i trideset minuta sve trajalo...mjestani trazili orizje od policije da presude monstrumu....sta su cekali ako su znali da je ubio vec troje? Swdam dana prije otprario porodicu na sigurno! Slagao ocu djece da je pobio "...i svoju porodicu..." zbog duga za zakup....u pravu ste, ponoc zakasnila.
Bobbobo

(prije 3 mjeseca)

@mjericasabaheta