REAKCIJE

Kurtćehajić odgovorio advokatu Mišetiću: Raskidanje Dejtona reaktivira Republiku BiH

Naravno advokat Mišetić svjesno zaobilazi važnije presude koje bi trebale imati prednost a koje također nisu implemntirane donesene su od strane Suda za ljudska prava u Strazbur, ističe on

Piše: E. Ć.

31.07.2022 16:26

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (35)

bero-saric-G030543

(prije 10 mjeseci)

Ovaj SANDŽAKLIJA JE PRAVI OLOŠ....dovoljno je vidjeti kakva je PROSTITUTKA kao političar
Aldin

(prije 10 mjeseci)

Stvarno ovi komentari su toliko ruzni i sramni da nemogu vjerovati da postoji ovolika grupa bezstidnika neotesanika nevaspitnika sram vas i stid bilo sve
Pascadiju lagano prema sibiru organizovano porodicno
hik

(prije 10 mjeseci)

@krmad-vlahscetska-pascetska-G014058 A da mi vas malo pošaljemo u Sibir - na "oporavak"?
adolf-veliki-hilmija-G112614

(prije 10 mjeseci)

Kurta ti si car ! Evo ovdje masa debila koji su sebi umislili da su pokupili svu pamet svijeta komentarisu faktum koji si iznio. Bravo Kurta care.
mirko-malina-G055204

(prije 10 mjeseci)

@adolf-veliki-hilmija-G112614 Koji si tek ti retard kad ti je ovo govno car.
adolf-veliki-hilmija-G112614

(prije 10 mjeseci)

@mirko-malina-G055204 - Mirko BRABONJAK, hehehe, jel tako da ti pristaje?
mirko-malina-G055204

(prije 10 mjeseci)

@adolfe-izmete-G112614 zivotinjskog porijekla. Je li tako da ti pristaje govance?
@mirko-malina-G055204 pascad vlahska ljudski odron pasce silovalo krme i ti nastao
hik

(prije 10 mjeseci)

@adolf-veliki-hilmija-G112614 Popuši ti Kurti a i Murti rahmetliju!
Humboldt

(prije 10 mjeseci)

Raskidanje Dejtona aktivira stanje pre Dejtona a to su tri nezavisna entiteta. Republika BiH je bila republika u Jugoslaviji. Uvek mozes da kazes da se vracas na ono sto u snu snivas. Realnost je da je Dejton kompromis i jedino resenje za BiH. Ili raspad.
MiroslavSrbin

(prije 10 mjeseci)

Hrvati, mada su u staroj YU važili za najpodmuliji i najbezobrazniji narod, na žalost moraju da priznaju da su ih njihovi učenici lojave balije nadmašili. Rekoh da od onog Šmita Hrvati neće dobiti ništa, smrdljivi lojavci udariše u kuknjavu i dreku i naravno na kraju za Hrvate bi jedno veliko ništa. Udružili ste se sa nekrstima protiv krsta i kazna vas je stigla. Sve do jednog će vas smrdljive balije protjerati, a RH to više ne smije ni pokušati oružjem sprječiti. Ne da Uncle Sam, a on vas je nagovorio da je ljepše biti pod njegovom čizmom. Vi ste to prihvatili da bi protjerali jedine prave hrišćane, Srbe pravoslavce. Tužno je ali na žalost ne možete više ništa promjeniti, makar vam mi Srbi htjeli pomoći. Smrdljive lojave poturice su vas nadigrale. Kraj.
Humboldt

(prije 10 mjeseci)

@MiroslavSrbin Dali bi zapadnjaci Hrvatima to sto traze, ali kako da onda uzmu Srbima? To njih muci. Ako uspeju da ikada uzmu Srbima, Hrvatima ce dati i vise od ovoga sto traze. Meni je jadno koliko stranci drze Bosnjake na uzici kao pudlice i igraju se s njima.
adolf-veliki-hilmija-G112614

(prije 10 mjeseci)

@MiroslavSrbin - Ma vi ste Turski kmetovi-servi. Da vam Turaka nije bilo nebi vas ni bilo u Bosni. Taj svoj krst mozes zabiti sebi u supak da ga Turci ne vide, inace ste najebali - jaram! Uzimaju vam harac i dan danas i guze vam zene za malo milostinje.
userzenica2022

(prije 10 mjeseci)

@adolf-veliki-hilmija-G112614
userzenica2022

(prije 10 mjeseci)

@adolf-veliki-hilmija-G112614 adolfe nije ti kulturno tako pricat a kad si nekulturan da ti odgovorim nabi citavoj familiji onaj šiljak u guzicu kretenu jedan
hik

(prije 10 mjeseci)

@adolf-veliki-hilmija-G112614 Lojavi, vas poturčenjaka je bilo NULA KOMADA prije 1463 godine dok ti preci nisu počeli da ližu lojave truske guzice, i šta sa tim imamo mi Srbi? Samo nastavi da ližeš i tursku i NATO guzicu, mi nećemo.
osman-delic-G094848

(prije 10 mjeseci)

Krivo zbore obojica. Dakle, Hrvatska i Srbija ovim su Sporazumom ISKLJUČIVO dale i prenijele dio svog suvereniteta na PROVIDITELJE Ugovora, pogotovo vojnog dijela Sporazuma da će svoj teritorij BEZ BILO KAKVIH UVJETOVANJA ustupiti vojnim snagama da mogu doći do Bosne i Hercegovine. Dakle, i Srbija i Hrvatska MORAU dati na korištenje cestovne pravce, zračni prostor i to bez prethodne najave, faktički NATO snagama. Jadnici, nisu ni svjesni šta su potpisali.
trte-mrte-G121452

(prije 10 mjeseci)

Сарајево је изнело жељу и став да ће било каква измена значити позив на оружје. Туђе жеље треба поштовати!
Robert

(prije 10 mjeseci)

Ovaj laže da su međunarodni sudovi poništili konstitutivne narode u ustavu BiH. To nit jedan sud nemože promjeniti jer je to izvan njihove džurdikscije djelovanja.
edin-suvara-FB095801

(prije 10 mjeseci)

@Robert Poštovani, nikad nisu ni postojali konstruktivni narodi. To je izmišljena floskula koja je iz nerazumijevanja prihvaćena u javnosti.
KOMETA

(prije 10 mjeseci)

Када би био поништен Дејтон ваљда остаје БејХа по Вашингтонском споразуму. То је ваша земља, својим сте рукама поништили РБиХ.
KOMETA

(prije 10 mjeseci)

Бошњаци су изиграли и Вашингтонски споразум! Потписали га са Хрватима а сада тврде да су Хрвати мањина.
KOMETA

(prije 10 mjeseci)

🐷🐽🐗🐽🐷🐗🐽🐷🐗 интересантно је прочитати овог Куртумурту да буквално пријети да РБиХ. Свјестан је и он да је РБиХ злочиначка творевина Адолфа Хитлера.
adolf-veliki-hilmija-G112614

(prije 10 mjeseci)

@KOMETA - Jesu li ti to slike clanova porodice?
hik

(prije 10 mjeseci)

NIKADA više neće postojati bilo kakva "republika PiH". Neka vam daju teritoriju Amerikanci, u Teksaku, koji su vam je hobećali!
lito

(prije 10 mjeseci)

Kurtćehajiću je bolje da ne palamudi boljem od sebe.
adolf-veliki-hilmija-G112614

(prije 10 mjeseci)

Bravo Kurta! Dobro je sto upucujes neznalice.
hik

(prije 10 mjeseci)

@adolf-veliki-hilmija-G112614 Zig hajl SS majmune! Samo nastavite tako pa nećete dobiti ni Gazu ni Zapadnu Hobalu, nego NOGU U LOJAVU KONVERTITSKU GUZICU.
Klipovic

(prije 10 mjeseci)

Dajtonski sporazum je tzv medjudrzavni sporazum i bilo bi dobro da strucnjaci poput Kurtcehajica prouce dobro sto znaci nepostivanje medjunarodnih sporazuma i na ciju stetu ide nepostivanje istih.
Klipovic

(prije 10 mjeseci)

Bosnjacka strana ne postuje Daytonski sporazum,Ustavni sud drzave BiH,odluku suda za ljudska prava u Strasburu...i sad se postavlja pitanje da li itko vjeruje da ce to proci tek tako bez sankcija po njih.
Klipovic

(prije 10 mjeseci)

Republika BiH je prestala postojati sa prestankom postojanja bivse drzave tako da o nekoj reaktivaciji nema ni govora.Krsenje Daytonskog sporazuma koje provodi bosnjacka strana je i raskidanje tog sporazuma ali... na stetu bosnjacke strane. Tvrdim da gospodin Kurtcehajic po strucnom znanju nije ni do koljena gospodinu Miseticu.
BlazHumski

(prije 10 mjeseci)

"Republika Bosna i Hercegovina" je de facto postojala samo na prostoru koji je bio pod kontrolom tzv. Armije BiH. Od tog prostora i teritorija Hrvatske Republike Herceg-Bosne, Washingtonskim sporazumom 1994. godine dogovoreno je formiranje Federacije BiH. Daytonskim sporazumom 1995. godine Federacija BiH postala je jedan od dva entiteta Bosne i Hercegovine. A to znaci da raskidanje Daytonskog sporazuma zbog krsenja njegovih odredbi od Bosnjacke strane, vraca situaciju na onu koja je postojala prije potpisivanja tog sporazuma, a to je ta tzv. "Republika Bosna i Hercegovina" na prostoru koji je bio pod kontrolom ondasnje tzv. Armije BiH, Republika Srpska i Herceg-Bosna... Ako zelite cjelovitu BiH postujte ono sto ste potpisali, zivite i dopustite drugima da zive svoje zivote... U protivnom, imati ce te "Republiku Bosnu i Hercegovinu" na prostoru koji je tijekom rata bio pod kontrolom ondasnje tzv. Armije BiH...
sweden-swede-G081546

(prije 10 mjeseci)

@BlazHumski Ivan humski?
hik

(prije 10 mjeseci)

@sweden-swede-G081546 ŠTA TE MUČI LOJAVI?