SKANDALOZNA IZJAVA

Mostarac u Hrvatskom saboru: Dabogda sutra propala BiH ako moj narod neće biti ravnopravan

Ranije sam rekao da ministar mora podnijeti ostavku ako ne dođe do izmjena Izbornog zakona u BiH, što je sam ministar obećavao, rekao je Raspudić

Piše: S. S.

15.07.2022 07:45

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (9)

dado-dizdar-G011556

(prije 10 mjeseci)

Dabogda propala nacistička hrvatska kad u njoj niko nema prava osim vas lopova i zločinaca.Nema nikakvog tvog naroda u Bosni,tvoje je ako imaš nešto u toru gdje i sam pripadaš retardu.
Boss

(prije 10 mjeseci)

Idi u Rvatsku ako ti Bosna ne paše. Ti nisi hrvat, nego svi bosanci druge vjere. Glupane, seljacino.
mickeys-maus-G092439

(prije 10 mjeseci)

Zelje UZP ! Al nece moci
Rikardo

(prije 10 mjeseci)

Nema vam.nego pod papuče bosnjaka ovoje bosanska zemlja,prebacio bi je komad hrvatskoj neće moći,slušaj bosnju nes pogriješiti da nebi završio kao J Leotar ili V Santic
AZRA

(prije 10 mjeseci)

@Samo da rata ne bude. https://youtu.be/4qOeK9ps8mA
mp

(prije 10 mjeseci)

Što je tu skandalozno? Jel bi bošnjaci čuvali tu BiH da su ih preglasali hrvati? U biti imamo dio BiH gdje su bošnjake preglasali srbi, to je u Republici Srpskoj pa sve govore da to treba ukinuti. Nijedan narod ne želi biti preglasan. Hrvati neće aktivno rušiti BiH ali ako se sutra uruši, ovakva kakvu su nam nametnuli kojekakvi namjesnici a bošnjačka većina iskemijala svojim pristupom i inatom, onda neka je čuva netko komu ona paše. Bošnjaci nisu htjeli čuvati Jugoslaviju kada su se hrvati odvajali jer nisu htjeli biti preglasan. Sada ako se srbi budu odvajali hrvati neće htjeti da to čuvaju jer su ionako već preglasani i politički postaju nebitni, na prostoru BiH. Zato BiH postaje Hrvatskoj nebitna kao nekakav partner.
rossonerroBHF

(prije 10 mjeseci)

sam po sebi bakzus
denaid-nikolic-FB123925

(prije 10 mjeseci)

Dabogda ti danas dobio rak 😘
Admir

(prije 10 mjeseci)

Ispalio se u hr... i pametuje , naravno legetiman !