PELJEŠKI MOST

U Neum se ipak može: Kako je jedan kruzer srušio ublehe Komšića, Džaferovića, Izetbegovića...

Dvojica članova Predsjedništva BiH Željko Komšić i Šefik Džaferović odlukom iz 2019. zatražili su obustavu gradnje mosta, te zaprijetili da će pokrenuti postupak pred Međunarodnim sudom za pravo mora ako se ne postigne dogovor o spornim pitanjima

Piše: Danijal Hadžović

23.06.2022 11:01

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (12)

Blablator

(prije 1 nedjelju)

Pa jucer je i bio cilj uplovljavanja tog kruzera u Neum.
Madd

(prije 1 nedjelju)

Ma šta može polupismeni Komšić tražiti samo jedan dupli konjak ništa više
Panzer

(prije 1 nedjelju)

SEJDO POJEDE MUDA SVOJA SLINA I BAKIROVA PUDLICA
dombas

(prije 1 nedjelju)

Može li uploviti i onaj od 70m visine? Pitanje za Fahru
muaz-hasanagic-G114332

(prije 1 nedjelju)

Danijel H po običaju narudzba- mogao si pročitati da vsina mosta je bilo samo sporedno pitanje a da je PRAVO RASPOLAGANJA IZLASKA NA OTVORENO MORE suština / priznavanje suvereniteta nad morem. Zato imaš Gutschein za plovodbu lijepom našom i ti i D.A.
Zrenjanin

(prije 1 nedjelju)

Ovaj novinar je samo objektivan,bravo za ovaj članak,a vi samo dalje podržavajte Sejdu Komšića
mi-re-FB061454

(prije 1 nedjelju)

Nevjerovatno kako ovi "novinari" sebi uzimaju za prava da omalovazavaju clanove predsjednistva. Svaka drzava svijeta bi isto ili slicno radili sto se tice tuzbe. Da nisu nista uradili bila bi prica evo nerade nista. Sram vas bilo novinari uopste ne zasluzijete taj naziv.
Panzer

(prije 1 nedjelju)

@mi-re-FB061454 To su islamski fundamentalisti prvi džaferbeg zaposlio sve na budžet iz familije mjesečno košta državu 200.000km i sejdo šampion u šupljoj i agresivnoj priči zavadio nas sa svima pa čak i Hrvatima jedinim saveznikom uzurpator i halal Hrvat i mjesečno 7 milja u džep obadvojici ista priča PUNA USTA BOSNE I PATRIOTIZMA PA I MENI BI BILA ZA TOLKU LOVU
mi-re-FB061454

(prije 1 nedjelju)

@Panzer Poznajem ja vrlo dobro politicku situaciju. Ovo sto si napiso je nula bodova. Drugi primaju istu ili slicnu lovu ali ruse drzavu od koje primaju lovu. Sa kim na je zavadio? Mozda sa genocidasima e pa nema sa takvi suzivota. Za nijih smo krivi sto smo zivi. Komsica su birali gradzani zato sto cijene njegov rad. Mozda su nas treci entiteti i stolni gradovi sa hrvatima zavadili.
gistriranre

(prije 1 nedjelju)

Ublehari iz avaza. Ovo je sandolina u odnosu na one od 3000 - 4000 putnika.
majko-majkovic-G022422

(prije 1 nedjelju)

To je to moj Avaz ovakvi ruse BHa i onda im drugi krivi..
Zrenjanin

(prije 1 nedjelju)

@majko-majkovic-G022422