KOMENTAR DANA

So na ranu

Premijer je još jedanput kazao šta vlast neće, ali nikome do kraja nije jasno šta Vlada FBiH ustvari hoće

Piše: Alen Bajramović

13.06.2022 13:22

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (2)

mico-pejic-FB045323

(prije 1 mjesec)

Pa sta se zalite? Smanjite tu potrosacku korpu naprimjer na jednu obicnu malu vrecicu i etoga, rijesen problem. Mene samo zanima dali je ljude sramota da im ovakav duduk i glupan bude premijer?? Covjek nema dvije ciste u glavi a premijer je vec 8 godina a kako se cini jos ce 4 . Tako narode ako hocete da vam se poteosacka korpa smanji na nulu(0) onda ponovo birajte iste. Po mogucnosti koNJsica jer vam je on garancija da cete i u naredne 4 godine imati ovu pametnu glavusicu za premijera. O alahu dragi dje ovo ima?
Madd

(prije 1 mjesec)

U čemu je problem premijer iz kabineta ide na sud zbog lopovluka ministri po sudovima zbog lopovluka doktori liječe bez diploma sigurnosne službe sa sumnjivim diplomama a svi imaju plate veće od 5 hiljada maraka što bih njih interesovalo kako živi obični smrtnik ne treba to čekati izbore to treba redom pohapsiti oduzeti svu imovinu pa da vide šta bi im familija mogla uraditi sa 410 KM.