OGROMNA POMOĆ

Američki Senat odobrio najveći paket pomoći Ukrajini, oglasio se Zelenski

Paket pomoći je u potpunosti odobrio Senat nakon što ga je prošle sedmice usvojio Predstavnički dom

Piše: E. Ć.

19.05.2022 23:35

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (3)

Cowboy

(prije 6 mjeseci)

Ko bi migao i pretpostaviti da zapad ovoliko voli Ukrainu i poštuje lidera Zelenskog. Meni se ipak čini da zapad više mrzi Rusiju nego što voli sopstveni narod. A mržnja nikome ništa dobro nije donijela pa neće ni zapadu. Ovo je postalo očigledno da je ovo rat između zapada i Rusije na tlu Ukraine. Toga su postali svjesni i gotovo svi Ukrainci osim državnog vrha na čelu sa Zelenskim. Oni se još nadaju pobjedi a neki dan su izjavili da Ukraina ima još samo sedam dalekometnih haubica... Svo ono silno oružje koje je zapad poslao je ili uništeno, ili zarobljeno ili prodano, vojska od toga nema gotovo ništa. Tako će biri i sa ovih 40 milijardi dolara pomoći.
sidranaga

(prije 6 mjeseci)

Kome je amerika pomogla?!..Dok im njihov narod spava po podrumima, parkovima ,sto ne izgradise prihvatne centre sem Gvatemale za muslimane kako ih ameri zovu "teroriste" Sad ce da pomognu da Ukrajna postane tamna strana mjeseca a zelenski dobije .ovno od zeca, ocerupanog i senilnog demokrate
Radovan

(prije 6 mjeseci)

Placace to Ukrajina I Evropa decenijama…