AVAZ NA LICU MJESTA

Nakon poraza njihovog tima u finalu Kupa: Navijači Sarajeva se potukli s policijom

Brzom intervencijom spriječen je veći incident

Piše: G. Š.

19.05.2022 21:22

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (4)

nedret-cudic-G104425

(prije 2 mjeseca)

Navijam za FK SARAJEVO OD 1967 GOD. Ponosan sam na sve ono što je ovaj klub uradio za sve ove godine. Imamo najboljeg fudbalera svih vremena našeg papeta i još veliki niz izvanrednih fudbalera od Refika Muftića Mirsada Fazlagića ,Predraga Pašića i td.da ih ne nabrajam dalje , imali smo najbolje navijače u bivšoj jugi . Sad se pitam šta se to dešava . Navijači FK SARAJEVO moraju biti uzor svim navijačima u BiH . Moraju biti ponos svom klubu , svom gradu i svojoj državi . Ne može iskreni navijač FK SARAJEVA biti huligan i praviti probleme na gostovanjima i da svaka utakmica gdje igra FK SARAJEVO bude utakmica visokog rizika zbog navijača. Na domaćim utakmicama mora se pokazati da se klub voli da se iskreno navija za FK SARAJEVO u ostalom na utakmici su važniji igrači nego navijači mada jedno bez drugog ne može. Igračima se stvara takav pritisak da je veoma teško igrati pod takvim pritiskom , popustite malo pa će svima biti bolje. I sam sam dugo igrao fudbal i znam šta to znači.Volim svoj FK SARAJEVO dolazio sam na utakmice iz Srebrenika bio sam 1982 god. na čuvenoj utakmici protiv Hamburga , često puta sam dolazio da gledam svoje Sarajevo i protiv manje atraktivnih protivnika ali uvijek sam se sa ponosom vraćao u svoj Srebrenik sa FK SARAJEVOM u srcu. Molim sve iskrene navijače da navijamo za svoj klub i da budemo uzor u našoj domovini kako se voli i navija za svoje Sarajevo. Pozdrav svim iskrenim navijačima i učinimo da utakmice FK SARAJEVA budu istinski praznik za sve ljubitelje fudbala a da navijači pokažu da se fudbal igra na terenu s ne na tribinama, mi smo tu da pomognemo da naši igrači uživaju igrajući za naš voljeni klub.
Posty

(prije 2 mjeseca)

Ko nemoze da podnese poraz taj nije zasluzio ni da pobjedi. Navijaci Sarajeva su bili i ostali fukare. Cestitam Sarajevu na porazu od Vekeza.
Posty

(prije 2 mjeseca)

Ko nemoze da podnese poraz taj nije zasluzio ni da pobjedi. Navijaci Sarajeva su bili i ostali fukare. Cestitam Sarajevu na porazu od Vekeza.
mehmed-medo-borogovac-FB103954

(prije 2 mjeseca)

Samo zabraniti fudbal u BiH. Definitivno na tekme se ne dolazi zbog fudbla nego zbog huiganstva.