IZVJEŠTAJ

State Department: SDA vršila pritisak na Senada Hadžifejzovića i "Face TV"

SDA je u jednom od svojih odgovora navela da je izvještavanje Senada Hadžifejzovića, vlasnika Face TV-a, neistinito i motivisano "povrijeđenom sujetom, ljutnjom ili nekim drugim motivima", navodi se

Piše: H. J. I.

13.04.2022 15:47

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

hladni-izvor-FB084948

(prije 2 mjeseca)

Sve pohval tebi .Veliki Novinaru i veliki autoritetu .Nemoj date uplasi. Causeski-bake .Dok on vlada. Bosna strada a narodu je dosta jada .Once na kraju morati bjezati tamo odkudaga je babo donio u .Bosnu .
Mire69

(prije 2 mjeseca)

Bakir i SDA …… vreća govana
Perhanblbl

(prije 2 mjeseca)

Pa i on je njih 🤣
berbat

(prije 2 mjeseca)

I te kako su vršili i vrše pritisak. Senad je rođen u Srbiji a školovan u Beogradu. Ima svoje veze u tom gradu. I brzo je saznao kako su Bakir i SDA slali Zvizdića da prenese u Beograd da se rasprava o rezoluciji u Sarajevu samo tako održava. Neće biti nikakvih odluka koje bi opteretile odnose SDA sa Beogradom. Možda to SDA i radi pod pritiskom Turske koja želi dobre odnose sa Srbijom. Ali na štetu BiH. Ali to je sve bilo za džaba. Jer su onda EU i SAD preko VP donijeli zakon o zabrani negiranja genocida. I to da prekinu tu ljubav prema Beogradu. Sad je došao još rat zapada i Rusije pa je to Bakiru i SDA još dalje otežalo stvari. Zato samo šute. Jer 20g njihovog rada za neko izjednačavanje sa Srbijom je otišlo niz vodu. Jednostavno sve se raspalo i ne znaju dalje. Sad ih čeka partner zapada a to je Hrvatska. Možeš raditi šta god hoćeš u ovoj situaciji ali moraš jason odabrati stranu. Jer zapad želi znati da li je SDA partner zapada ili nekih malih diktatora na istoku.
ljupko-hrvoje-FB121016

(prije 2 mjeseca)

SDA je slika šejtana! Odvratni i ogavni... i opasni!
LucaLuca

(prije 2 mjeseca)

Samo naprijed Senade. Mi znamo da i ne pricas sve st znas ali koliko mozes....samo udri....
svend-sved-FB110403

(prije 2 mjeseca)

To Senade legendo jebi im mater balijsku
muckalicaFB114307

(prije 2 mjeseca)

@svend-sved-FB110403 prvo nek tebi tvoju j. m ako te nije koza rodila