NOVE SANKCIJE

Velika Britanija uvela sankcije Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović

Sjedinjene Američke Države su u januaru sankcionirale Dodika

Piše: E. T. / Reuters

11.04.2022 14:03

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (20)

timo-timo-FB110710

(prije 2 mjeseca)

MILE,ZELJKA ...ma ko ih heb...,nek popu....,da ne budem "Vulgaran". "Od izvora dva putica ...vode na tri strane ...".
lopta

(prije 2 mjeseca)

valjda ce pomoci .
Rige

(prije 2 mjeseca)

To je samo pocetak,i EU drzave najavijuju ostre sankcije doticnim osobama,POJEDINACNO.Svi samo Madjarska ne.A I TURISTA se sprema sa svojim bonskim ovlastima.Mozes kako hoces al neces dokle hoces.
Lopta

(prije 2 mjeseca)

taj covjek uvijek izmislja nesto.
Lopta

(prije 2 mjeseca)

jest tako
LucaLuca

(prije 2 mjeseca)

Ne slazem se. Gospodin Zeljka Cvijanovic 😂😂😂😂😂😂
FSB

(prije 2 mjeseca)

A Opet ce te u B.Luku kod nas da kupujete Majice sa Mladicem & Karadzicem 😬 najjaci Kupovatelji Suvenira kod nas u Republici Srpskoj su Britanci 😂 Kakve Sankcije tek ce bolje da bude
Mirotvorac

(prije 2 mjeseca)

@FSB Hoce hoce i Ikone ce da dobiju na kraju od Dodika pa da vrate odakle su dosle, 👑🥴
timo-timo-FB110710

(prije 2 mjeseca)

@Mirotvorac sta ti znas stoje to ...citao ,jel slatko?
nastavnik-likovnog-G084223

(prije 2 mjeseca)

Čeka vas sudbina Nagornokarabakha, ali bez ruskih mirovnih trupa
mladen-adamovic-G123927

(prije 2 mjeseca)

@nastavnik-likovnog-G084223 sanse su vam ravne 0, ako ne razumes Hrvatska i Madjarska se stavile na stranu Srbije, a Srbija upravo nabavila Kineske PVO, stize i Barjaktar TB-2 i najmanje 12 Francuskih aviona. Ne smete da mrdnete. Sto pre se s Srbima i Hrvatima dogovorite, to bolje za vas.
Rige

(prije 2 mjeseca)

@mladen-adamovic-G123927 NATO-nalazise u BiH svaka povreda suvereniteta drzave BiH imalibi sa njima posla ,toje dio deytonskog sporazuma netreba nicija dozvola.a vidilste 90-tih kakoje ratovat protiv NATO.To naoruzanje koje posjeduje srbija bilobi iz daijine unisteno u roku 24h.Zato nekavam ne pada napamet pokusati preci granicu.
Mirotvorac

(prije 2 mjeseca)

@mladen-adamovic-G123927 Pa strah Hrvatske i Madjarske od vasih Barjatara kada dodu pa zato staju na tu tvoju strano 😂😂😂😂🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️🏊‍♂️
timo-timo-FB110710

(prije 2 mjeseca)

@nastavnik-likovnog-G084223 i mi cekamo,radimo,stvaramo...! Inace se pise Nagornikarabah ,u nasem Srpskom jeziku,pismenosti malo!.
Luksa

(prije 2 mjeseca)

Hahaha, ovo anglosaksonsko licemerje vec postaje smesno....Sankcije su samo odraz nemoci, a ne moci....Zamisli ti tu "moc" jedne Britanije, nekada imperije u kojoj sunce nije zalazilo, na sta je spala, da uvodi sankcije celnim ljudima jednog entiteta u BiH u kom nema ni milion stanovnika....Ovo vam je najbolji pokazatelj da su i oni svesni da im moc i uticaj u svetu ubrzano opada...Car je go !
timo-timo-FB110710

(prije 2 mjeseca)

@Luksa 👌🏿
telonet-ab-G061309

(prije 2 mjeseca)

PODJELA BOSNE – ideja Muslimanske političke klase Kada je prvi puta bilo moguce realno zagovarati gradjanski princip uredjenja BiH? Bez ikakve sumnje, krajem 80-ih godina, nakon planetarnog urušavanja komunizma, kada su tzv. socijalisticke zemlje pristupile (ili bile natjerane da pristupe) temeljnim promjenama u politickoj organizaciji društva. Pitanje pred kojim se, u tom procesu, našla Bosna i Hercegovina bilo je u osnovi veoma jednostavno: hoce li se vlast jednog kolektiviteta (radnicke klase) zamijeniti vlašcu gradjana, ili vlašcu drugih kolektiviteta (zvali ih mi narodima, konstitutivnim narodima ili nacijama)? Ne može se, ni u najkracim crtama, prikazati kratkovida argumentacija Muslimanske Politicke Klase u BiH (osnovane i finansirane od strane Beograda u cilju podjele BiH na Srpsku,Muslimansku i Hrvatsku) u korist »države narodâ« koja je tih godina bila u opticaju. Zauzvrat, država gradjana imala je u javnom prostoru toliko malobrojnu podršku da nije teško prisjetiti se kljucnih momenata u kojima je bila dosljedno ismijavana ili odbacivana od strane Muslimanske politicke klase. BiH se nikada ne bi uspjela podjeliti bez pristanka Muslimanske politicke klase i njenih predstavnika u obliku B-alije IzMetbegovica, SDA (Srpska Drzavna Agencija), S ZA(GRA)BIH, IZ BiH (Izdajnicka Zajednica BiH) i dr. Za opsirnije iskopirajte sledeci link i ubacite ga u svoj internet pretrazivac: https://www.dropbox.com/scl/fi/byqr4d5ul89cru545iha8/PODJELA-BOSNE-Ideja-Muslimanske-Politi-ke-Klase.docx?dl=0&rlkey=kcqrhiafssj0shbogdt0udwni
Mirotvorac

(prije 2 mjeseca)

@telonet-ab-G061309 Profesore i ti bih mogao raditi u Engleskoj ambasadi kao savjetnik 👏👏👏🤒
timo-timo-FB110710

(prije 2 mjeseca)

@telonet-ab-G061309 ne ser...da nebudem "vulgaran"....rece Mile ,sad se ponasamo samo very Britisch!
telonet-ab-G061309

(prije 2 mjeseca)

Ja, i ?