NASTAVAK SVAĐE S STRANCIMA

Komšić o izjavi Eskobara: O čemu pregovaramo ako s ovim uređenjem možemo u EU

Ako ćemo ući u EU sa ovakvim ustavnim uređenjem, daj da odmah uđemo, istakao je

Piše: H. J. I. / N1

06.04.2022 11:44

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (15)

goran-aleksic-G075910

(prije 2 mjeseca)

Jebo ti EU mater. Pa mi smo Evropa a EU. Pa dokad više. Use i u svoje kljuse
Bajdo

(prije 2 mjeseca)

Komšiću, kakav ti i tvoj san o EU imaš filđan državu šuti jer ti si prestavnik SDA a ne Hrvata.
pero-mladic-FB102626

(prije 2 mjeseca)

Šta je Komšiću, čini mi se da se u BiH održava Sajam gospodarstva, a tebe, Džaferovića i Izetbegovića nema. Bila je sva regionalna politička krema, Čović, Dodik, Plenković, Brnabić, a vas trojice nema ili vi smatrate da se taj Sajam ne održava u BiH, već u drugoj državi
pero-mladic-FB102626

(prije 2 mjeseca)

@pero-mladic-FB102626 Herceg - Bosni
berbat

(prije 2 mjeseca)

Nastavak svađe sa srancima? Može se napisati tačnije nastavak svađe sa zapadom. U međuvremenu je neprijateljstvo između zapada i Rusije aktualno. Sad se našli SDA i DF biti na drugoj strani. Erdoan, Srbija, Rusija, Sandžak itd... Za Tursku je Srbija tranzitna zemlja i oni Srbiji ispunjavaju sve želje. Nije to uvijek u interesu BiH. Jer naša tranzitna zemlja je Hrvatska. A bome i RSu.
Lopta

(prije 2 mjeseca)

ZNACI OVA ESKOBAROVA DEFINICIJA JE POTPUNO POGRESNA, JER MU JE USADENA I POD PRITISKOM NAMETNUTA NA SKORASNJEM SASTANKU SA MILANOVICEM I PLENKOVICEM.TO SU TA LOBIRANJA OD STRANE HRVATSKIH LIDERA ZA HRVATE U BiHi.TEK SADA SE VIDI KOLIKO MALO SU RADILE PROBOSANSKE STRANKE NA STABILNOSTI DRZAVE.MILANOVIC JE KAZAO DA CE SE ZAUZETI ZA HRVATE U BiHi PA MAKAR SE SLUZIO I LAZIMA KAO STO JE TO SADA URADIO.KAZATI DA CE SE O GRADJANSKOJ DRZAVI RAZGOVARATI KADA SE UDJE U EVROPSKU UNIJU JE BESMISLICA I PREVARA, GDJE SE ZELI DATI LEGITIMNO PREDSTAVLJANJE HRVATIMA, A SAMIM TIM I IZDVAJANJE HRVATA IZ BiHe.KAO STO TO RADI I DODIK U SRPSKOJ...BAS BRIGA ESKOBARA JE LI TO ISPRAVNO ILI NE, KOJI CE BITI DALEKO OD BiHe KADA ODE NAZAD U SVOJU ZEMLJU....
berbat

(prije 2 mjeseca)

Komšoć je kolabolirao sa SDA a ta bošnjačka nacionalna stranka radi u interesu Srbije. Na suprotnoj strani SADa i EU. To je problem za sve u BiH.
beniking-beni-G010158

(prije 2 mjeseca)

Gradjani u BiH su u vecini, a oni koji su dozvolili da ih podjarmi vjera i nacionalisticke vodje radi licnog cara je njihov problem. Komsic zastupa vecinu gradjana koji su probosanslohercegovacki orjentisani i ako Eskobar, mislim da je americki, a ne kolumbijski, zagovara ono sto govori onda Komsic ima potpuno pravo sto trazi da BiH odmah ovakva kakva je udje u EU jer svi zakoni su vazeci kao i Ustav i drzava ima svoje institucije kao i svaka druga. Samo iz politickog zivota treba eleminisati one koji blokiraju drzavu i nepostuju vazece zakone !
Otoisani

(prije 2 mjeseca)

@beniking-beni-G010158 evo koliko sutra će bas primiti u EU. Samo da rat stane.
素质量大量大概率论

(prije 2 mjeseca)

Neće nas ni Bangladeš ovakve primiti a kamoli EU!
federalac

(prije 2 mjeseca)

Tebe če se stiditi narednih 5 koljena. Nikada nije rekao koga predstavlja u predsjedništvu, ako predstavlja građane - takvih nema u ustavu ove države u odjeljku biranja predsjedništva. Bakir (Džaferović čuvar stolice) prestavljaju po Ustavi Bošnjake muslimane, Dodik Srbe a Komšić ostale. Pa ne treba nam onda implementacija Sejdić - Finci, imamo Komšića, on prestavlja i Rome i Jevreje. 12 godina prolazi a jedini nikada nije pokrenuo vitalni naconalni interes za one koje navodno prestavlja .
anton-radicic-FB065630

(prije 2 mjeseca)

Halal Željko u problemu 🤣🤣
sierra

(prije 2 mjeseca)

ovakvi kao Eskobar su srusili moju Jugoslaviju,naravno uz pomoc Hrvatske i Slovenije,a mazlum alija se okrenuo njima i sad smo ga nahebali
razum1

(prije 2 mjeseca)

@sierra Zaboravio si Milosevica i njegove pristase, koji su kao najveci i najjaci imali i najvise uticaja na raspas Jugoslavije!
Otoisani

(prije 2 mjeseca)

@sierra pa ti sebi pravi Jugoslaviju sa onima koji hoće da budu s tobom. Nemoj s onima koji neće. Ali svi znaju što znači s vama - to je kako vi kažete.