INSTAGRAM

Sergej Barbarez objavio poruke navijača koji ga pozivaju da spasi bh. fudbal

Tačka - napisao je nekadašnji kapiten našeg državnog tima

Piše: A. V.

28.03.2022 10:15

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (4)

Lopta

(prije 8 mjeseci)

BARBAREZ JE PRAVI COVJEK ZA REPREZENTACIJU.ON IMA SVE BENIFITE JEDNOG PROFESIONALCA.IGRAO JE U ZEMLJI ODAKLE SE UCI IGRATI PROFESIONLNI NOGOMET,GDJE SE MORA BORITI ZA SVAKU LOPTU NA BILO KOM DIJELU TERENA.TAKAV STRATEG NAM TREBA, KOJI CE NASIM MLADIM TALENTIMA UNIJETI MORAL I BORBENOST NA TERENU.NE ZA POLA SATA IGRE NEGO ZA 90 -120 min KOLIKO TRAJE UTAKMICA.DISKUSIJA POSLIJE ZAVRSENE UTAKMICE SA LUXEMBURGOM ,GOVORI U KOLIKOJ ZABLUDI SE NALAZI REPREZENTACIJA ,KADA POJEDINI ANALITICARI KAZU DA SMO IGRALI DOBRO. LUKSEMBURG JE NAJLSLABIJA REPREZENTACIJA NA SVIJETU I PROTIV TAKVE SE JEDVA DOLAZILO DO GOLA .NASI IGRACI NEMAJU TRANSFORMACIJU KRETANJA NI LOPTE NI IGRACA.DA NAM JE KOJIM SLUCAJEM BIO PROTIVNIK OSREDNJE FUDBALSKE VRIJEDNOSTI ,BiHA BI IZGUBILA SA 3 GOLA RAZLIKE.CEMU VISE TA GLUPA I POGRESNA KAKULISANJA.AVAKVE ANALIZE OVIH AMATERA ANALITICARA DOVODE DO DESTRUKCIJE FUDBAL .AKO SE NE MOZE DOVESTI NA RAZGOVOR STRUCNI ANALITICARI SA SVIJETSKOG NIVOA ,ONDA JE BOLJE NE DOVODITI UTOPIJE FUDBALA.
zmajevic

(prije 8 mjeseci)

Barba je dokazan u svim segmentima i za njega se netreba nista reci. Svi dobro znamo za njegov autoritet i u svlacionici i kod navijaca a napravio bi makar jednu pobjedu vise od bugarina! Hvala ti puno i idi sto prije i ne okreci se bugarine....
Lopta

(prije 8 mjeseci)

VRIJEME JE DA SE SKLONI OVAJ IVAJLO, PA TO JE TOTALNA NEZNALICA ZA FUDBAL.SA OVAKVIM PRISTUPOM IGRE NE MOZE REPREZENTACIJA POBJEDITI NI ZONSKU EKIPU.ZA NJEGOVO DOVODJENJE SU SIGURNO PODJELENJE PARE SA OBZIROM DA JE PREDSJEDNIK FSBiHE JE CLAN KRIMINALNOG KLANA DODIKA.TE CINJENICE TREBA JAVNO IZNIJETI.U OVOJ SITUACIJI JE RIJESENJE BARBAREZ, JER ON JE SIGURNO 100% PATRIOTA BiHe KAKAV NAM JE POTRBAN..
damir-music-G061832

(prije 8 mjeseci)

Mogao si bar gradinu voditi do sada da imaš išta u rukama.