NAČELNIK KRIMI-POLICIJE

Osumnjičeni za ubistvo Radenka Bašića "pao" na poligrafu

Miljatović je već služio kaznu za ubistvo počinjeno 2007. godine

Piše: E. Ć.

27.03.2022 11:19

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (7)

mario-bogeljic-FB080605

(prije 3 mjeseca)

Ubio policajca-dozivotna robija!
adriano-verga-FB072213

(prije 3 mjeseca)

Kako tako brza intervencijai nace se pocinioc za ubistvo Basica ,kako kaze dodik svaki kamen pretrazit sto nisu za Davida potrudili se da tako brzo odkriju ko je ubio djecka..?
pike-pike-FB115143

(prije 3 mjeseca)

gamad cetnicka na sve spremna , nista se nije cuditi ko ih je blagoslovio , Kacavenda naravno 😂😂😂😂
edin-terzic-FB104523

(prije 3 mjeseca)

Poligraf nije dokaz i ne vredi n'a sudu,, treba imati dokaz,, da je bio n'a licu mjesta oružje kojiim je ubijen, treba imati motiv,,svjedoke koji su vidjeli,,oni hapse samo da pokazu neki pokret istrazi
BiH

(prije 3 mjeseca)

Tosu sve ubistva po narudzbi.Zamislite covjek u zatvoru i taj neko ko naruci ubistvo posaije zatvorenika ubicu da izvrsi ubistvo.Tako da na ubicu niko ne sumija ,ima alibi onje u zatvoru.A znase koje sposoban da upravija zatvorom i svim procesima u RS,SNND pod vodstvom Dodika.Svako ko smeta ilije kojim slucajem usao u trag kriminalu oniga elilinisu.I tose godinama desava,tajne sluzbe znaju za to ali cute,bojese za svoj vlastiti zivot.Svisu umijesani vrh politike ,policija,svako ko ne slusa bude uklonjen,Slicnoje i u federaciji.
specijalac

(prije 3 mjeseca)

ubij gsmad
Sanersa

(prije 3 mjeseca)

Da ste tada govno ubili a ne poslati ga u banju na 16 godina.....kakvi ste ne bi me cudilo da ga puste opet za 5do6 godina