NAKON CEREMONIJE

Komšić: Puno je budala koje bi se igrale vatrom, EUFOR ulijeva sigurnost

Istakao je da je naša obaveza da učinimo sve da se ne ponovi bilo kakav sukob na ovom prostoru

Piše: H. J. I.

11.03.2022 16:23

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (9)

goUser12345678910

(prije 10 mjeseci)

Ti i ivo komsic ste najvise budale na ovom dunjaluku nema veci od vas vi spominjete rat i puske mitraljeze isto sa svom ekipom iz sda Jebo mater ko vas napravi tako blesave komsice
RAFCAMORA

(prije 10 mjeseci)

Najvece Budale ste svi vas 3je! Bosnjo Ljubi Amere sa Hrvatom! a Izdajnik iz RS-a koji je odavno sa Arie Lievne izdao Pravoslavlje je u nekom Lajem nista nepoduzimam Status! jer zna koliko je Rusija za Srbe vazna ali je Ugovorski upao u klopku Cionista isto ko ovi iz FBIH!
Vendetta

(prije 10 mjeseci)

Jedine budale su ratohuskaci, komsic, Izetbegović i njihovi idioti sto stalno zveckaju oruzjem. Niko od srba i hrvata ne poziva na rat, samo komsicevo sarajevo!!! Izgleda da je ovaj konj opet pijan pa ne vidi da sam sebe naziva budalom a i mnoge od svog naroda koji prete stalno ratom i izigravaju mudjahedine...pjandura
luka-jakovljevic-G071705

(prije 10 mjeseci)

Jebo mu komšić mater tko god smatra komšića svojim predsjednikom.
simon-patrik-G094707

(prije 10 mjeseci)

Bože, jest ovaj čovjek idiot, ni srama ni karaktera, užas. A što se može očekivati, isti su ga i birali, našla vreća zakrpu.
alen-abx-FB050220

(prije 10 mjeseci)

Dva Komšića i eto panike, jedan pijan, drugi lud, eto veselja do zore :P
ibro-bosanac-FB071605

(prije 10 mjeseci)

Najveca budala je Sejdo koji je danima, nedeljama, mjesecima zveckao oruzjem i postrojavao bojovnike jer se sprema napad sa desna kao i nakon par dana sa lijeva. Dakle, Sejdo je taj najveci.
ZSchmidt

(prije 10 mjeseci)

Чиме дрогирају потурицу Жељка? Овакве извале (не)човјека који сваки дан тежи да изазове рат у Босни и Херцеговини стварно немају смисла. Свако па и тај смрдљиви Еуфор зна да је дошао због тог неуравнотеженог лика.
anton-radicic-FB065630

(prije 10 mjeseci)

Zecevi koga se bojite? Manjina? A kukavice a većina.😂😂😂 Samo se muslimani vesele okupatoru, tako su se veselili i 41.