IMA NEKA JAVNA VEZA

Microsoft otkazao saradnju "Prointeru", Sebijin KCUS mu dijeli naše pare

Iza sve patriorske retorike, svih tih spinova, huškanja, tenzija i SDA-ovskog tobožnjeg stajanja na prvoj liniji odbrane Bosne i Bošnjaka, stoje finansijski talovi i isprepletene koruptivne mreže

Piše: Danijal Hadžović

18.02.2022 15:59

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (11)

Bumzer

(prije 7 mjeseci)

Probudio sa ovaj avazov debilčić Danijel ili kako se već zove i izpotuhla po ko zna koji put udara po KCSU i Sebiji. Ma čim god polivao plemeniti metal on ne gubi sjaj, a ti ostaješ jadni sitni plačenik osobe koja je ahbabila s najvećim balkanskim krimosima.
omikron

(prije 7 mjeseci)

Parama Bosnjaka ?? 😂
mimi-valip-FB035353

(prije 7 mjeseci)

@omikron jok vec kacavenede hebo vas on , ima li i jedna firma da vam posluje u RS da placa pdv . ima ali u kujucu ... 90% su pare bosnjaka
omikron

(prije 7 mjeseci)

@mimi-valip-FB035353 jarane, ovakvu bedastocu braniti nekakvim argumentom je bedastoca na kvadrat. U opticaju mogu biti samo pare poreskih obveznika. Sta se cudite Srbima kad oni jedu g.vna sa prisvajanjem i isticanjem nacionalnog predznaka gdje god prije stignu, kad je i bosnjacka pamet iste frekvencije.
mimi-valip-FB035353

(prije 7 mjeseci)

@omikron budzedske pare grada sarajeva a tako i federacije , i zasto te pare da se daaju cetnicima i govnima kao sto si ti.,, a mogu se dati nekoj firmi iz federacije.
mimi-valip-FB035353

(prije 7 mjeseci)

@omikron Normalno ne treba u ovoj drzavi ni jednog politicara braniti, ovo samo pokazuje koliko su oni koruptni i kako u tajnosti sve rqade zajedno a narod ko hebe, u tome je poenta
omikron

(prije 7 mjeseci)

@mimi-valip- slusaj majmune 😊 tesko ti je upratiti misao u dvije prostoprosirene recenice, a vodio bi diskusiju? Ajd, lezi potrbuske pa pokusaj ponovo. Nema bosnjackih para, samo pare poreskih obveznika.
mpo

(prije 7 mjeseci)

Otkud to pare bošnjaka? Zar nisu to gradžanske pare gradžana za koje nije bitno jeli su hrvati, bošnjaci, srbi, katolici, pravoslavci, muslimani ili židovi? Ili netko četvrti? Kako brzo u naslovima pokažete šta mislite o tome šta je "vaše" lol Onda su pare Republike Srpske srpske, hrvatskih županija, gradova i općina hrvatske itd. Hajmo to i ozakonit kroz još jedan entiet pa nemorate više pare bošnjaka davat srbima. I možete Komšiću pokazat koliko ga stvarno onda volite 😂
mimi-valip-FB035353

(prije 7 mjeseci)

@mpo majmune budzedske pare grada sarajeva a tako i federacije , i zasto te pare da se daaju cetnicima i govnima kao sto si ti.,, a mogu se dati nekoj firmi iz federacije.
Rige

(prije 7 mjeseci)

@mpo Kriminal nema vjeru i naciju.U medijima onise svadjaju ,krv do koijena,a u stvarnosti onisu najboiji prijateiji,suradjuju savrseno dobro.Nepismene gradjane homogeniziraju svjesno i tako 30 godina vladaju.
Bumzer

(prije 7 mjeseci)

@Rige, pitam se, otkud ti hrabrost da tako nepismen komentarišeš?