OGLASILI SE IZ BIJELE KUĆE

Nakon razgovora Bajdena i Putina: Amerika spremna za diplomatiju, ali i za druge scenarije

Ako Rusija preduzme dalje korake koji vode prema invaziji na Ukrajinu, suočit će se s brzim i teškim posljedicama, stoji u saopćenju

Piše: H. J. I.

12.02.2022 19:36

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (2)

zeljko-ristic-FB072011

(prije 9 mjeseci)

Они кажу да би руска војска требала да се повуче дубље у Русију, не само са украјинске границе, већ и даље од НАТО земаља. Русија предлаже да се и они, и НАТО повуку и да се одреди - Русија не би стационирала никакво тешко оружије 500 км од било које НАТО границе, а НАТО то не би радио 500 км од руске границе. НАТО на то не пристаје - ми имамо право да инсталирамо шта хоћемо у НАТО земљама и имамо право да распоређујемо војску гдје год хоћемо!!! Русија одговара - и ми имамо то право у Русији!! Зашто онда тражите да се ми повучемо? Што се тиче саме Украјине, обрасци већ постоје. Узмимо Косово. Долазак УН снага, а и цивилне мисије која ће надгледати спровођење Минск споразума. Забрана уласка војним јединицама у зону 25 км од линије раздвајања, већ само полицији, и тд. Србија је морала и да измјести неке касарне са југа јер су биле преблизу Косову (у зони 25 км). И онда преговори о ријешењу статуса, као што се сада воде између Београда и Приштине уз посредовање ЕУ. Има ли тензија? Нема. Могле би тензије да се умање врло брзо, да за то има воље.
sejo-hajdarbeg-G053826

(prije 9 mjeseci)

Svaka cast Bajdenu,konacno je neko Putinu rekao da stane