KOMENTIRALI PREGOVORE

Američka ambasada u BiH: Razgovori u Neumu su konstruktivni

Iz ambasade navode kako svako rješenje mora u potpunosti implementirati odluke Evropskog suda za ljudska prava, što je obaveza prema Dejtonskom sporazumu

Piše: Z. K.

29.01.2022 20:01

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

zeljko-ristic-FB072011

(prije 1 godinu)

А вријеме какво је у Неуму? Није хладно? Може да се прошета крај обале? Храна ваља? Супица, Салатица. Каква је шницла? Је ли још увјек укусна као што је се сјећамо?
grbavica

(prije 1 godinu)

Hoce li Amerika vladati u BiH duze ili krace od Turske.
milojko-ludi-G112012

(prije 1 godinu)

Amerikanci dovrsavaju apartheid. Sramote jedne, fuj!
rime-rime-rime-rime-FB093047

(prije 1 godinu)

Kako ono kažu daj bože kčeri da te Aga uzme al cigani oko kuče obliječu.....
grbavica

(prije 1 godinu)

AL HAMDULILAH ! ! !----SUCUR ALLAHU ! ! !
sead-sejo-malkic-FB034646

(prije 1 godinu)

Mora da bude kako VI - Ameri naredite ili??? Suprotno...Sve je to na Silu...
Filozof

(prije 1 godinu)

Poštovani administratore, čitam ovo Vaše upozorenje da se obrati pažnja na komentare, odnosno da budu tolerantni i da ne vrijedjaju i šire mržnju. Mislio sam da je Vaš portal drugačiji od drugi (klix, radio sarajevo i dr.). Dajte uvedite reda u ove komentare, vratite rejting i dignitet Vašem portalu, hvala.
toni-malero-FB052913

(prije 1 godinu)

@Filozof Sta bi ti htjeo Malo da filozofiras.,pa da pametujes svakome.Avaz sa svojim naslovima i nije nekada prikladan,ali je dao da svako izrazi svoje misljenje.Dosta ima losi komentara.Filozof mora jedno da znas ovo je Balkan.Ima i sportska rublika tenis AO..Mozda da upozoris kulturnu Australijsku publiku da prate igru,a ne da zvizde i galame.