ANALIZA

Mogu li američki „štap i mrkva“ slomiti bh. lidere

Ne treba zaboraviti da su nekoć, uz žestoki pritisak zapadnih sila, bh. političari bili „privoljeni“ da o mnogim pitanjima postignu dogovor

Piše: Piše: Danijal Hadžović

28.01.2022 09:50

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (12)

mehmed-bey-G103259

(prije 5 mjeseci)

U kmeta se bolesni mozak uvija Nikad da se rijesi svoje mitomanije Svud bi da krade kolje I ubija A onda se hitro hvata bjezanije Od postanka kmeti to su bili nasi U stali sto handrili su svinje Kad je Svabo doso su se uskurcili Jer su Vlasi uvjek bili zadnje hinje Uselio ih Svabo u nase gradove Pa se zadnja fukara osilila Sto je do juce handrila ovnove Sto nasih djeda kopilad je bila Uzdigla se balega visoko Uskurcio kmet se muslimanu I jos misle kmetovske budale Da na tudjem moce da ostanu
milan-rajak-G090318

(prije 5 mjeseci)

KO NE GLASA ZA BAKIRA TAJ JE IZDAJNIK BOSNE.
Laž da SDA prefstavlja 80% Bošnjaka, izvi na stranicu CIK-a pa pogledaj rezultate, oni predstavljaju dio munafika koji su dobro unovčili svoje bošnjaštvo taman kao i HDZ! Matematika ne laźe pogledaj izborne rezultate!
Naravno da mogu, mi nemamo lidere nego hoštaplere, tajkune, lopove! Mi da imamo lidere nebi ni bili u ovakvoj situaciji!
Luksa

(prije 5 mjeseci)

Mogu, mada teze nego ranijih godina. Jer se stap(NATO) ljusti i kruni, dok se mrkva (EU) osusila,raspada, gore nego stap(NATO) ....Ali posto su obe strane u tom nekom buducem dogovoru uvek bili poznati po tome sto su se povinovali zahtevima svih osvajaca, ne vidim zasto to ni sad ne bi uradili....
G104503

(prije 5 mjeseci)

Dali su legitimni pregovaraci u neumu ili su konstutivni??
ivan-humski-FB030931

(prije 5 mjeseci)

@G104503 Cini se da sejdo.legalni drugi muslimanski clan beha predsejednistva.nije mjerodavan u Neumu.a i boji se doci u hrvatske gradove.
ibro-bosanac-FB071605

(prije 5 mjeseci)

Jedino sta znamo je da nista neznamo i da ce kao i inace sve u vodu pasti. Sve nesto drugo bilo bi jako neobicno za nase prilike.
Dafer1

(prije 5 mjeseci)

Ovi što su u Neumu nikog ne predstavljaju, njih je na vlast i dovela strana sila ,oni da narodom nemaju ništa
ibro-bosanac-FB071605

(prije 5 mjeseci)

@Dafer1 ..Bogami, bilo nam to milo ili uzgredno SDA redstavlja preko 80% Bosnjaka ako ne i vise od te cifre. Uostalom, ko to predstvalja Bosnjake, moguce Zeljko Komsic ?
ivan-humski-FB030931

(prije 5 mjeseci)

@Dafer1 Atko je doveo Turke.poturice i begove???
@ibro-bosanac-FB071605