REAKCIJA

Čolpa: Rušenjem pregovora o ustavnim promjenama SDP se pridružuje Dodiku

Također, SDP suludim potezom otvara prostor da ubuduće u BiH posreduju Srbija, Turska i Hrvatska umjesto SAD i EU, rekao je Čolpa

Piše: N. Aj.

25.01.2022 22:12

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (5)

mirsad-hamidic-FB014750

(prije 6 mjeseci)

BiH je nacionalistička velesila i velesila po kriminalu bijelog ovratnika i korupciji u kojoj je jedini autohtoni Narod Bosanci i Hercegovci diskriminiran a diskriminirani su i Ostali narodi koji žive u BiH. REFERENDUM građana BiH je jedino ispravno rješenje krize u BiH i potrebno ga je provesti na dan Izbora 2022 po nacelu ekonomicnosti zato što postojeća BiH i njeni gradani sa postojećim Ustavom i postojećom administrativno politickom vlasti na 14 nivoa nema perspektive u buducnosti.
saskofet-G040405

(prije 6 mjeseci)

Koliko ja kontam a kontam dobro. SDP nece u pregovore ni sa km dok su Drzava i Federacija u blokadi. Ne okreci vodu gospon Colpa.
omikron

(prije 6 mjeseci)

S sto ce im SDP? Ako ce praviti novi zakon, HDZ je u pravu, tu im osim SDA niko ne treba. Ako ce mjenjati Ustav, e onda je druga prica. Neka Bakira na vjetru, sam se je tu pozicionirao, nek nastavi igranku iz Mostara. Sta god da usaglase, ako nije kompatibilno sa Venecijanskom komisijom moze se srusiti.
saban-murat-G043414

(prije 6 mjeseci)

Budalo treba svi da odustanete da vas neko shvati ozbiljno nema lijepih riječi samo djela
Titov

(prije 6 mjeseci)

Hoce SDP razgovarati al ono sto podmecu hdz i sda slobodno zaboravite. Moze samo 1 covjek jedan glas. Dosta je vise legalnih majoriziranih ugrozenih itd. Svak ima pravo da bira i da bude kandidat a ne samo iz 3 tora