KOMENTAR DANA

Za krst Dodikića

Nije najveći problem to što Dodik u RS vodi politiku kakvu vodi - šovinističku i mrzilačku, nego što u RS nema nikoga ko bi se na idejnoj ravni tome suprotstavio

Piše: Danijal Hadžović

13.01.2022 10:12

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (9)

ismet-hadzikadunic-G081924

(prije 1 nedjelju)

Kako će i biti kada su svi oni isti, od onog u stomaku do onog u kaburu, četalji smrdljivi i upisani i usrani. Svi isto misle. Dok se ovo ne riješi vojno, neće se oni okaniti.
aga

(prije 1 nedjelju)

pisam vam u njega
dunja-panic-FB110459

(prije 1 nedjelju)

Danijele iz Anadolije, budi konkretan navedei šovinističke i nacionalističke izjave Baje. Evo ja Ti navodim konkretne izjave Tvog Rame (Salikica) koji tvrdi da je RS genociodna tvorevina, da je i Prijedoru bio genocid nad Bošnjacima, da je Srbija izvršila agresiju na Bosnu. Za te tvrdnje nema presuda Haskog Suda, i to što Ramo radi, je šovnizam i nacinalizamm i više nego dovoljno za krivično gonjenje, Budi i Ti konktrean!
fahrudin-hodzic-G030528

(prije 1 nedjelju)

@dunja-panic-FB110459 dunjo zuta kako nije bona srbina cijela jna arkan seseln crvene beretke i tko jos iz sr ije nije bio vucko skocko i svi ko je htio.kako ti kazes nije srbija nije cijela jasno pa trzi ti koliko je srba iz srbije poginulo otvori knjigu pa mi javi
hak-heleta-FB052751

(prije 1 nedjelju)

Danas Djakovića progone iz Australije Živjela Australija
Ragibovaprangija

(prije 1 nedjelju)

ODGOVOR MILORADU DODIKU IZ KANADE: “Jevreji neće biti prijatelji sa negatorima genocida” Jevreji vole sve svoje komšije još iz doba kada ih je Otomanska imperija primila, daleke 1492. kada su zajedno sa muslimanima protjerani iz Španije i Portugala. Primila nas je ta muslimanska zajednica kada neki drugi nisu htjeli ili nisu smjeli! evreji to nisu i nikada neće zaboraviti! Došli smo u Bosnu da ostanemo tu, na prostorima koje nam sada uništavaju, žalosno i tragično! Jevreje niko ne treba da uči ko ih je sistematski uništavao u periodu Drugog svjetskog rata i nacizma. Spisak zemalja je dug i predug. Mi dobro znamo našu istoriju i niko ne smije da nas prisvaja kao prijatelje, jer su nama svi narodi u Bosni i Hercegovini prijatelji. Ne želimo nasjesti na 'izjave ljubavi' jednih, koji imaju za cilj da nas okrenu protiv drugih naroda u našoj zajedničkoj, nerazjedinjenoj Bosni i Hercegovini. Mi Jevreji dobro znamo šta je genocid i da se genocid opet desio, u Srebrenici. ETO BULJAVI JEDI GOVNA, SCUTURIM TI GORICU!😍😍😍
bata-tomich-FB011344

(prije 1 nedjelju)

@Ragibovaprangija БиХ не постоjи на простору РС . Видиш да ништа не можете с тим да урадите . Целовита може да буде само у федерациjи и то само ако се Хрвати сложе .
G104503

(prije 1 nedjelju)

Za kur.ic Dodikića
bata-tomich-FB011344

(prije 1 nedjelju)

У РС нема никог да се супродстави Додику не зато што не смеjу него зато што сви у РС мисле исто . Цео народ jе уз Додика и жели самосталну РС . Муслимани желе унитарну БиХ а то Срби никад не могу да прихвате . Или договор са свим странама у БиХ или разлаз . Другог изласка нема .