BRITANSKI PUKOVNIK

Bob Stjuart: Spasili smo oko 2 hiljade žena, djece i muškaraca iz Srebrenice

Otišli smo 1992. godine u BiH i tada su nam rekli da će hiljade ljudi poginuti ako nešto ne poduzmemo, istakao je

Piše: H. J. I.

07.01.2022 21:50

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (11)

doo-gumil-G031529

(prije 5 mjeseci)

Gen Ratko Mladic je spasa te civile..i autubisima ih prevezao do Kladnja i mosnjacke Territorien..
DANILO

(prije 5 mjeseci)

imali su mehanizme zakociti rat u startu ,ali egoisticki pristup zivotu gde je kapital uvek ispred zivota ,prodavali oruzje svima i to na crno po paprenim cenama ,zaradjivali na narodnoj nesreci ,na kraju odlicnim spinom postali mirotvorci ,to je sustina politike i prljavog kapitala .
DANILO

(prije 5 mjeseci)

@DANILO ispovest jednog coveka koji ima privatni kamion ,mobilisali ga sa vozilom ,napunili kamion koji je blombiran spratnjom ga poslali u Bosnu vozio covek sve blize cuju se borbe rafali covek se prepao ,nedaleko kod motela zaustave ga ,uzmu mu kljuceve daju mu usluge motela ,iz sobe pogleda oni menjaju tablice ,cekao covek u motelu tri dana kada je ugledao ispred motela kamion sa tablama druge drzave ,koje su kasnije zamenjene njegovim .
DANILO

(prije 5 mjeseci)

@DANILO dokaz da trgovina ne prepoznaje ratove ,to je za raju ...
Titov

(prije 5 mjeseci)

@DANILO Nisu njima bili interesi dilati oruzje da jesu nebi bosnjacima stavili embargo. Iran irak libija itd bi sigurno pogurali novcrm armiju bih. Srbi su imali oruzje od jna hrvati nesto oteli jna nesto sverc iz njemacke i italije a bosnjaci sto su oteli od to i u borbama. Ovo ti je info koji svi znaju koju su bili u rovovima. Njihov interes je veci. Cilj im je bio rasparcati jugu jer tako lakse mogu vladati njima i siriti svoje ekonomske i politucke interese. Samo se cekala smrt Tita da obavjestajci i spiuni instaliraju etno nacionaliste i bace kost. Nije nam ovo prvi put da popusimo istu foru. I sutra bi opet na bacenu kost poletili kao bijesni kerovi.
DANILO

(prije 5 mjeseci)

@Titov EMBARGO JE BIO ZVANICNO NA PAPIRU ,ISPORUKE ORUZJA NA CRNO PO DAMPINSKIM CENA JE ISLO IZ lUKE PLOCE ,KADA JE KOJA ISPORUKA DOLAZILA U ZAVISNOSTI ZA KOGA JE U TRENUTKU RATNA DEISTVA SU PREKIDANA I NIKO NIJE SMEO NARUSITI DOGOVOR TO SU POTVRDILI TADASNJI INISTAR SPOLJNIH POSLOVA MATE GRANIC TAKODJE I SEFER HALILOVIC POSLE MISTARSKE FOTELJE BIO ZADUZEN ZA SVEOPSTU KORDINACIJU ,,ZNA JU I MNOGO GRADJANA ,RAT JE ZA NEKE BIZNIS /
ivo-kapetanovic-G010734

(prije 5 mjeseci)

Kako je spasio ljude u Srebrenici, o tome ni rijeci!!! Narucen clanak ili nije dobro preveden?! E moj Avaz, ovo je kako lose, ovo je brutalna sramota.
toni-malero-FB052913

(prije 5 mjeseci)

Eto drage bosnje.Ako vam sad nije jasno,zna se sta treba da uradite.
ivan-humski-FB030931

(prije 5 mjeseci)

Stoka! Nista niste spasili nego ste dopustili Mladicu i cetnicima da pobiju muskarce u Srebrenici. Irska.Indija.Srebrenica!
Velk

(prije 5 mjeseci)

@ivan-humski-FB030931 ne spomenu ti tvoje junake u Ahmićima??!!!!!!
DANILO

(prije 5 mjeseci)

divljacki nagon ubijanja ,silovanja paljenja ,pljacki a nikako rat koje je sasvim drugo . Svugde i na svakom koraku oziljci necovecnosti i dalje tinja dovoljno je videti vokabular na portalima .