UGLEDNI ANALITIČAR

Žarko Puhovski za "Avaz": Milanović je falsificirao intenciju tvoraca teorije genocida

I onda Milanović, kojem ne dao vrag mira jer ima i intelektualne ambicije, pokušava iz toga izvući nekakvu teoriju po kojoj postoji genocid i recimo turbo – genocid, kaže Puhovski

Piše: A. Bajramović

08.12.2021 13:00

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (7)

dunja-panic-FB110459

(prije 5 mjeseci)

Da.Ovo je čovek koji tvrdi da Bosna nije dražava.
Glasrazuma

(prije 5 mjeseci)

Kakav je ovo neprikriveni rasizam i šovinizam - "PRIMITIVIZAM KARAKTERISTIČAN ZA SRBIJU I TURSKU"???
soul-and-nature-G083419

(prije 5 mjeseci)

Milanovic - kostur hrvatske diplomatije 😂
ferenc-frane-gabrijel-FB043455

(prije 5 mjeseci)

Kome trebaju ovakvi komentari u kojima se podlo osuduje i muslimanska strana kao sukrivac svakog zla od strane najgoreg zla iz Zagreba i Beograda,musliman kao zrtva prav zdrav nosi odgovornost sto je ziv,muslimani imaju strpljenja i oprostit i dogovoriti se ,ali skim Sa smradom Milovanovicem,cetnikom Vucicem i podlim Dodikom. Muslimani kao najslabije komsije su prilika da se izivljavaju zlikovci i podlaci ,podmecu,lazu vrjedaju,jer nemaju adekvatan odgovor Zasad,ispuhace svo zlo i sila ,polako,tiha voda brijege valja
bozana-sator-FB041006

(prije 5 mjeseci)

@ferenc-frane-gabrijel-FB043455 Dokle vise da ste samo vi zrtve, bezobraznici jedni. Jel vas ikad stid, ako nista, onda od onih koje ste masakrirali i ni dan danas im se grobovi ne znaju.
Terrapelikan

(prije 5 mjeseci)

@ferenc-frane-gabrijel-FB043455 Halo mi Muslimani smo najlicemjerniji na Balkanu i to vise ne prolazi Milanovic je rekao istinu i nije negirao genocid. Cinjenica je da nasi lideri dilaju zrtvama. Izostanak reakcije veleposlanstava i svjetskih pol. faktora je dokaz tome da je rekao istinu. Muslimani nisu jedine zrtve rata u Bih a da ne govorimo da smo cinili ratne zlocine kao i druga dva naroda.
bozana-sator-FB041006

(prije 5 mjeseci)

Puhovski, mogao bi malo Milanovicu da propuses.