ODLUKA

Sjedinjene Američke Države neće slati vladine zvaničnike na Olimpijske igre u Pekingu

Bajdenova administracija neće slati nijednog američkog vladinog zvaničnika na Zimske olimpijske igre 2022. u Pekingu, čime će biti ozvaničen diplomatski bojkot kako bi se izvršio pritisak na Kinu zbog kršenja ljudskih prava

Piše: H. J. I.

06.12.2021 20:35

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (7)

ibro-bosanac-FB071605

(prije 1 mjesec)

Jedan aktuelni detalj mimo teme. Danas jutarnja press konferencija sa nadolazecim Njemackim Kancelarom novinar je postavio pitanje na tvrdnju Bidena da ce prije Live sastanka sa Putinom usaglasiti svoje stavove sa saveznicima.....novi Njemacki Kancelar se naso u neobranom grozdju i poceo jajariti i izjavio da su na eko samitu razgovarali a specijalnih razgovora inace nije bilo. Toliko o dzungli Fake vijesti i bacanje gradjanima magle u oci.
GZUZ

(prije 1 mjesec)

Sreca za Kineze nece biti dodatnog Americkog Smrada 👌 Zagadili ste skoro svu Planetu svojim SMECEM
Moma

(prije 1 mjesec)

Šteta što neće slati zvaničnike. Garant bi osvojili neku medalju...
ibro-bosanac-FB071605

(prije 1 mjesec)

Jos nikada i nista Amerikanci nisu uspjeli sa sankcijam, a gdje su cak i sportiste umijesali u politiku. Fatalna greska po izjavi Nijemaca i mnogih Evropljana bila je da su slijedili Americki bojkot igara u Moskvi 1980. Zar i ovo nije apsurd, zvanicnici ne idu u Kinu ali sportisti DA, dakle, cirkus.
Bosanskizmaj

(prije 1 mjesec)

@ibro-bosanac-FB071605 Dakle cetnicka balego, sportisti se ne mjesaju u politiku oni ide na igre. Procitaj jos jedanput ali bez mrznje prema Amerikancima.
ibro-bosanac-FB071605

(prije 1 mjesec)

@Bosanskizmaj ..Maloumnice, naveo sam ti primjer iz 1980, ali kako da to u tvoju suhu tikvu da udje
sabaheta-mjerica-FB073516

(prije 1 mjesec)

Naravno a nije kao onaj nas MMMMŠKLJ borac sto ide u Rusiju po pobjedu i trazi donacije...pa ja rekoh da se tamo ne ide ni po pobjedu...a o donaciji 😂😂 bravo Bajden 👏👏👏