U 11 SATI

Zakazana sjednica HNS-a u Mostaru: Bit će govora i o izmjenama Izbornog zakona

Izjave za medije planirane su u 12.30 sati

Piše: N. Aj.

03.12.2021 10:15

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (9)

sead-hajdarbegovic-FB043525

(prije 1 mjesec)

1. Negdje oko 15. maja 1993, pripadnici "Džokera" odveli su svjedokinju A, Muslimanku iz Bosne, u svoj štab u Nadiocima, u zgradu koju su nazivali "bungalov". Tamo je, pred ostalim vojnicima, Miroslav BRALO prisilio svjedokinju A da skine odjeću, milovao joj tijelo nožem, prijetio da će je ubiti, i rekao da će je silovati svi muškarci u sobi. Miroslav BRALO je zatim prisilio svjedokinju A da pleše gola. 2. Miroslav BRALO je nakon toga silovao svjedokinju A, natjeravši je na oralni seks i gutanje njegove sperme i urina. Miroslav BRALO je prisilio svjedokinju A na vaginalni i analni spolni odnos s njim. Miroslav BRALO je svjedokinji A stavljao penis u usta i izvršio vaginalnu i analnu penetraciju. Za to vrijeme Miroslav BRALO je svjedokinju A grizao po tijelu i bradavicama. Miroslav BRALO je svjedokinju A prisilio da taj čin ponovi s njim nekoliko puta. Za vrijeme tih silovanja, Miroslav BRALO je prevlačio nožem po tijelu svjedokinje A i stavljao joj revolver u usta i na čelo.
sead-hajdarbegovic-FB043525

(prije 1 mjesec)

Hrvatsko Neofasisticko Sranje
milan-todorovic-G103524

(prije 1 mjesec)

Nacisti i fasiti dodik i covic
mpo

(prije 1 mjesec)

@milan-todorovic-G103524 Što je onda Izetbegović sa svojim zahtjevom za bradama u vojsci?
rime-rime-rime-rime-FB093047

(prije 1 mjesec)

Ne razumijem oe novinareHNS je Hrvatski Narodni Sabor kako ga oni zovuNikada i nigdje nije registrovan ko politčkka stranka opcija....jer to u Ustavu ne postojiTreba naglašavati Nevladina organozacija......i sl.
mpo

(prije 1 mjesec)

@rime-rime-rime-rime-FB093047 I nije stranka. To je skup stranaka hrvatskog naroda koje žele zauzeti isto stajalište naspram ključnih pitanja vezanih za opstojnost hrvata u BiH. Ako netko dosad to nije shvatio taj nije pratio medije.
orhan-besic-FB090552

(prije 1 mjesec)

Smece
optimist

(prije 1 mjesec)

@[email protected] Sigurno misliš na svoje roditelje i na sebe!
mpo

(prije 1 mjesec)

@orhan-besic-FB090552 Zašto vrijeđaš predstavnike drugog naroda? Ako hoćeš boljitak kreni od svojih.