EPILOG SASTANKA

Nije prihvaćen zahtjev za smjenu direktora EPBiH Admira Andelije

U sklopu tačke 1 nije usaglašena ni smjena direktora rudnika Kreka Huseina Trumić

Piše: M. Aščić

29.11.2021 22:32

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (5)

eko-ekoyunior-FB051718

(prije 5 mjeseci)

Pa zar taj krkan Andelija,sinoc ni je porucio,ako budu usvjenmi zahtjevi rudara,da ce on sam podnijeti ostavku,ali on je krkan i lazov malo veci razmjera,njega samo mores u sanduku izniti iz vlade,jer fotelja je slatka......
komtgoed

(prije 5 mjeseci)

znaci sve dobijete ali ne damo fotelje!!! Jade jadne, prepali se ode polozaj, sluzbeno auto, vecerice i place... Dakle to je finta, sad trebaju zdravstveni radnici da malo izadju na ulicu, traze da se smjeni Seka i ministar i da se poveca placa.Onda dodje Dubioza kolektiv, malo muzikice. Tri dana < Seka ostaje, ministar ostaje, a sestre i ljekari dobiju placu. Je li ja to dobro kontam?
ljupko-hrvoje-FB121016

(prije 5 mjeseci)

@komtgoed U pravu ste ali mislim da su ovi izabrani po partijskoj pripadnosti pa ih treba smjenjivati na izborima ukljucujuci i njihove sponzore, Bakira i Komsica.
komtgoed

(prije 5 mjeseci)

@ljupko-hrvoje-FB121016 To im svakako slijedi. Ali medicinari u Konjicu npr rade vec nekoliko mjeseci bez place!!! golemo brate, cekas da se razbolis i odes u bolnicu gdje nemaju uvjeta za rad, nema materijala, ljudi premoreni i bez place..
eko-ekoyunior-FB051718

(prije 5 mjeseci)

@komtgoed A zasto ti medicinari,ni su dosli u redove rudara prije dva tri dana,da s njim traze svoja prava,nemaju ni rudari adekvatnu opremu,i nemaju nikave uvjete za rad,svi koji su bili dobri i posteni radnici,trebali su s rudraima izaci u strajk.....