JEDNOGLASNA ODLUKA

Dodijeljena Povelja Tuzlanskog kantona Fati Orlović zbog njene borbe za uklanjanje crkve iz dvorišta

Evropski sud za ljudska prava 1. oktobra 2019. godine je donio odluku, odnosno konačnu presudu kojom se nalaže da BiH mora izvršiti odluke, a kojima se nalaže uklanjanje crkve iz dvorišta Fate Orlović u Konjević Polju

Piše: N. Aj. / Fena

25.11.2021 13:23

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

zlatko-bajak-G125845

(prije 1 mjesec)

Ma Nobela joj treba dati,ipak je to podvig velik. A vamo hoćete zajedničku državu.
agronom-von-rit-FB082249

(prije 2 mjeseca)

Tooooooo Bakeeee ........... Rekonkvista ne sme stati !!!!!
GZUZ

(prije 2 mjeseca)

Mislim da netrebamo Cirkus praviti sa ovakvime Temama! sta ce nase Komsije u RS-u o nama misliti kada citaju non stop kako mi svaki potez ko Pobjedu biljezimo! treba se odraditi sve brzo! i to je to svako dobije Svoje nazad i gotova Prica! netrebaju nam Table na kojima svijetli ovdje je bio neki slucaj pa smo ga rijesili, sa time mislim ako stvarno zelimo Mir i Dobru Buducnost sa Nasim Komsijama iz RS-a moramo sami krenuti da ne Provociramo nisacime!
GZUZ

(prije 2 mjeseca)

sto je Crkva smaketa to je 100 % korektno! ni Dzamija netreba da bude na Zemlji koja Srbinu ili Hrvatu pripada! mi moramo da to Respektujemo ako Volimo svoju Vjeru.
Terrapelikan

(prije 2 mjeseca)

ta baba je odvratna, mores mislit velika vjernica jer je srusila crkvu, za mene muslimana bi bila vjernica da se u njoj pomolia i klanjala Alah je jedan a svi mi smo nista.
Sova

(prije 2 mjeseca)

Umri u najgorim mukama..srušila Bogomolju..babuskara nepismena
Sova

(prije 2 mjeseca)

Umri u najgorim mukama..srušila Bogomolju..babuskara nepismena
Srbenda

(prije 2 mjeseca)

Babuskeri koja je srusila Srpsku Crkvu. Za nju se sprema poseban lonac u Paklu.