DAN DRŽAVNOSTI

Njemački predsjednik Štajnmajer: BiH se može pouzdati u našu podršku

Bosna i Hercegovina je za Njemačku blizak partner s kojim sarađuje u duhu uzajamnog povjerenja, kazao je Štajnmajer

Piše: L. S.

25.11.2021 12:42

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

Bosna

(prije 2 mjeseca)

Svim građanima Bosne i Hercegovine Sretan Dan Državnosti!!!!!!!!!!
Terrapelikan

(prije 2 mjeseca)

Kkao bi nam bilo fino samo da nema nacionalista i vjerskih fanatika
GZUZ

(prije 2 mjeseca)

Sta glumis sada nekog posebnoga! kads si Ljude sobstvene Svabe u Guantanamo prodavao nisi tako govorio! vec ste sa svojime BND-om po Balkanu Duhove ganjali! Du Lushe spielst hier dem Helfer mit 2 Gesichter in echt bist Du ein Monster.
GZUZ

(prije 2 mjeseca)

Gledao sam na ARD & ZDF Vasu predstavu kada Gospodinu koji je rsdi Vas bio u Guantanamo ( Bez razloga! ) niste mu mogli dati odgovor zasto !? vec ste spekulirali isto ko Vasa defektna Polizei koja isto neke Rakete vidi a nigdje Raketa! probudite se iz Paranoje.
Srbenda

(prije 2 mjeseca)

Vas samo treba podsetiti kako je prosao onaj jedan Svabo kog ste slali ovde da kolonizira! Ovog neuglednog klosarcinu koji glumi necijeg predstavnika, motkama cemo da ubijemo!
zeljko-bosnjak-FB113444

(prije 2 mjeseca)

BiH je nebitan protektorat, ali Mujo misli da se čitav svijet vrti oko bliskoistočnog Sarajeva i Srebrenice. BiH je najpoznatija po sjedećoj odbojci i mudžahedinima koji su igrali nogomet sa glavama zarobljenika. Poznati su i po rušenju tornjeva 11.Rujna u New Yorku. Nekoliko njih je imalo BiH putovnice. Sve to Amerika zna i bit će vam ko i Afganistancima.
rime-rime-rime-rime-FB093047

(prije 2 mjeseca)

@zeljko-bosnjak-FB113444 Jeli burazeru koji pasoš su nosili oni koji su minirali i porušili sve vjerske objekta muslimana u Prijedoru BL dDoboju Zvorniku Foči...jel misliš da to amerika ne zna''''
jasko-ibrahimovic-FB050033

(prije 2 mjeseca)

@zeljko-bosnjak-FB113444 Cuj ti kamenjarskog srbina kako vjesto koristi sukobe na biskop istoku protiv nas bosnjaka. Vrlo podlo i vjesto hehehe, ali okrece se kolo srece i vidjecemo kako ce kamenjarski srbi proci u sljedecem ratu, posebno uzimajuci u obzir sve bliskije veze Hdz-a sa Putinom :-)