VELIKI PRAZNIK

Bosno i Hercegovino, sretan ti Dan državnosti!

Borba za vrijednosti koje su ustanovljene u Mrkonjić-Gradu još traje

Piše: A. Ka.

25.11.2021 06:43

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (11)

azra-frlj-FB095824

(prije 2 dana)

🇧🇦🇧🇦🇧🇦🥰😘🥰
Rade

(prije 2 dana)

Нити постоји "нација" ни "држава" ни "дан државности". ИЗГУБЉЕНИ СТЕ У ВРЕМЕНУ И ПРОСТОРУ и тај тзв "празник" ћете да "славите" на фртаљу, тј на 23% територије коју сте наслиједили од ОТОМАНСКИХ ОКУПАТОРА!
daniel

(prije 2 dana)

@Rade Priznata od medunarodnih sila zasticena od NATO i drzava sto vi u rs necete nikada bit. isto kao i Kosovo.
daniel

(prije 2 dana)

Sretan ti dan državnosti državo moja jedna i jedna Bosno i Hercegovino moja domovina, zauvjek ces trajat dok je svjeta i vjeka sa svim narodima koji te vole.
dejan-popic-FB020747

(prije 2 dana)

Nas dan drzavnosti je 9 januar. A vi u federacij slavite sto se mene tice sta god hocete. Daleko vam lijepa kuca...
daniel

(prije 2 dana)

@dejan-popic-FB020747 Ovo je dan drzavnosti (Države Bosne i Hercegovine ) ne dan mjesne zajednice il neke genocidne tvorevine. Drzava je nesto sto postoji vjekovima i postojat ce zauvjek pa imas pasoš pogledaj sta si ti pise na njemu Bosnjak pravoslavne vjeroispovjesti to imaju dezave .
Rade

(prije 2 dana)

@daniel У последње вријеме о "антифашизму" и "геноциду" КОЈЕГ НИЈЕ БИЛО највише говоре КОНВЕРТИТИ и КВИСЛИНЗИ свих окупатора, од Турака до НАТО, потомци цвијећа Анте Павелића и Адолфа Хитлера, кољача 13 СС Ханџар дивизије, кољача са сарајевских Казана, Озрена или из тзв. 28 дивизије тзв АРБиХ. МРРРРРРШ!
Perotrokadero1111

(prije 2 dana)

@Rade pazo sta pisu, povampirene agresorske snage ahahah Srbija je Bosnu oslobodila u I svetskom ratu, uključila u Jugoslaviju, dobila republiku i to sve u srednjevekovnim granicama koje su pistavili srpski kraljevi. I sad je nazivate Bosnjackom? Isti ti Bosnjaci koji su prodali veru za veceru, isti ti Bosnjaci koji su razbili Jugoslaviju, isti ti Bosnjaci koji su zapoceli rat u Bosni, isti ti Bosnjaci koji od evropske drzave prave talibansku tvorevinu, isti ti Bosnjaci koju su sa mudzahedinima sekli glave komsijama. Fuj, ogavne li nacije.
Perotrokadero1111

(prije 2 dana)

@daniel Drzava ista drzava koja postoji vekovima je srpska drzava i svi kraljevi Bosne su bili Srbi. Ti si damo potomak konvertita koji je ljubio cipele Turcima. Sad ljubite Arapima, niste daleko odmakli.
daniel

(prije 2 dana)

@Rade Zaboravio si spomenut glavne u modernoj istoriji koji dolaze iz srbije , slobodana milosevica, seselja , karadzica iz tkz rs pa mladica onda arkana i jos puno puno drugih koji sad leze u zatvorima i trule.
daniel

(prije 2 dana)

@Perotrokadero1111 kad si ti tako pametam koliko je to tvoje kraljevstvo trajalo a koliko je trajalo osmansko carstvo poslje , pa se trebas zapitat da li si ipak postao od muslimana jer 500 godina je dug vijek svasta se moglo promjenit i vjera i sve zapiatj se odakle su ti korjeni.