PREDSJEDNIK SBB-A

Radončić o nezadovoljstvu komorata: Rudari su u pravu, mora im se izaći ususret

Rudari traže da im se uplati socijalno i penziono od 2010. godine, a naši organi krivično gone svakog poslodavca koji ne uplati istog mjeseca i istog dana te obaveze prema državi, kazao je lider SBB-a

Piše: A. Č.

24.11.2021 14:40

Poštovani, molimo Vas da se pridržavate pravila komentarisanja. Zabranjeno je vrijeđanje, psovanje, ili bilo kakav drugi govor mržnje. Zadržavamo pravo obrisati takav komentar bez najave i objašnjenja.

Komentari (8)

d-d-G080533

(prije 2 mjeseca)

I ovaj ELAH haman podrzava lopove i mafijase
d-d-G080533

(prije 2 mjeseca)

Ne rise radoncicu isto si ti govno ko i ostali. Postavljas svoje podanike na direktorska mjesta,a ti podanici totalno nepismeni ljudi,i neznalice,koje ili nisu radile ili su radile na otpadu.kupovinom fakulteta ili zavrseni fakultet sa 6 ili 7 prodaju se tebi i nadalje unistavaju ono malo firmi sto ima u BiH.
Tuzlaak

(prije 2 mjeseca)

Sti lili dodik ja bio danas na Drini pecao i u RS skice svinje kolje se priprema se zimnica a u fbih ni kokos da zakodace
Elah

(prije 2 mjeseca)

SVAKA CAST FAHRUDINE KRALJU DO POBJEDE 2022 MISLIM DA BI BIJO I DANAS NA VRHU DRZAVE SAMO DA NISI OTISO U koalicija sa SDA Velika Greska samo to ti zamjerujem Al doboces jos Jednu samsu od nebe
Bumzer

(prije 2 mjeseca)

@Elah, kaze se - bio, a ne biJo, zamjeram, a ne zamjerujem, šansu, a ne šamsu. Tvoj kralj moze biti samo kralj izdaje i kriminala.
Dafer1

(prije 2 mjeseca)

To fahro, pobjedo ćeš 2022, ti i kukic jefinx ste nada
liliana-lili-G014650

(prije 2 mjeseca)

Koje moralno smeće vodi ovu Državu u propast, sve nesposobni, korumpirani, umišljeni stručnjaci sa svojim uigranim saradnicima na pljački građana ove države i samo neka je njima i onima oko njih predobro. Imate li gospodo trun mozga da shvatite ušta vodite državu, građane ili ste svoju djecu obezbjedili kao i Dodik, pa vas zaboli za gladnim borcima, penzionerima, nezaposlenima, onima koji imaju minimalne plate spram vas koji ste od svoje obijesti izgubili razum i osjećaj za realnost.
GZUZ

(prije 2 mjeseca)

Tako je! ja da sam na vaseme mjestu Gospodine Radončiću j bih Kamione Zivotnih Namirnica donjeo ovim Ljudima sada kao Pomoc! kasnije to mozete sa dobrim Advokatima ( Troskove ) da nazad dobijete.